Kesäihon luonnolliset suosikit

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

Mun iho suorastaan rakastaa kesää – paljon vähemmän näppyjä, ei pintakuivuutta ja tänä kesänä spirulinan ansiosta myös terveempi ihonväri ;-) Auringossa oleilun jälkeen iho kaipaa runsaasti kosteutta vaikka talvella vaivaavaa pintakuivuutta ei joudukaan kestämään. Siksi olenkin öljyillyt ihoani reilusti tänä kesänä.

Aiemmin käytin vartalolle ja öisin kasvoille kookosöljyä, joka on huumaavan tuoksunsa ja monikäyttöisyytensä ansiosta mainio öljy, mutta se ei tunnu imeytyvän millään! Olenkin siirtynyt kookosöljystä arganöljyyn, se imeytyy paremmin ja vaikka tuoksu ei olekaan yhtä hyvä, ei ainakaan tuossa NAFHAn arganöljyn tuoksussa ole mitään valitettavaa. Kuulemma jotkut arganöljyt ovat aika ytäkän tuoksuisia? Tämä on neutraali ja mieto. Sekoitan tuotetta vartaloemulsioon ja käytän kuivimpiin kohtiin (nilkat, polvet, kyynärpäät, kynsinauhat) sellaisenaan. Tuotetta saa muuten elokuun ajan 10% alennuksella Greenlipsin verkkokaupasta tutustumistarjouksena :-) 

Kasvojen iholle laitan öisin Jurliquen ihanaa Herbal Recovery -sarjan Antioxidant Face Oilia. Tuoksu on suhteellisen voimakas mutta miellyttävä ja tämä öljy imeytyy todella nopeasti iholle. Käytän arganöljyä toisinaan öisin kasvoillekin, mutta se ei imeydy yhtä nopeasti mitä tämä. Jurliquen kasvoöljy on ihanaa luksusta arkeen. Olen saanut tuotteen blogin kautta mutta voisin ostaa tätä lisää talven varalle itsekin, vaikka hinta kirpaiseekin (n. 52€). Tuntuu että iho palautuu aina yön aikana tätä käyttäessä, mulla ei ole mitään huonoa sanottavaa tästä tuotteesta, ihana putelia myöten. 

Päivällä käytän NAFHAn kosteuttavaa päivävoidetta. Se sisältää aloe veraa joka rauhoittaa auringossa oleillutta ihoa ja bambu-uutetta, joka auttaa pitämään ihon mattapintaisena hullusta helteestä huolimatta. Tuotetta voi käyttää myös after sun -voiteena aloe veran ansiosta, joten tämä on kyllä kesän käytännöllisin kosteusvoide! On ollut kivaa huomata että moni muukin on ihastunut tähän kosteusvoiteeseen – luonnonkosmetiikan valikoimasta on ollut vaikea löytää voidetta, joka imeytyisi niin hyvin ettei iho ala heti kiillellä ja niin, että meikki pysyy hyvänä koko päivän. Lue muiden kokemuksia esim. täältä ja täältä

Meikki on keventynyt kesän aikana entisestään. Vaikka mun normimeikki onkin suhteellisen kevyt ja luonnollinen ympäri vuoden, on se kesäisin vieläkin riisutumpi. Kesän paras meikkituote on Zuiin Hazelnut-sävyinen mineraalimeikkipuuteri joka sopii tumman sävynsä ansiosta meille vaaleahipiäisille aurinkopuuteriksi. Ihana hileetön ja luonnollinen sävy, suojaa ihoa auringon haitalliselta säteilyltä ja sopii vegaaneille. Suosittelen! Tuntuu ettei tämä ole edes ehtinyt kulua mihinkään jokapäiväisessä käytössä, taitaa olla melkoisen riittoisa puuteri. 

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voiskin kokeilla tota aurinkopuuteria! Itse oon kans värisävyä kalkki joten vaaleammalle iholle sopiva aurinkopuuteri tulis tarpeeseen :) Aattelin myös kokeilla tuota sun spirulina-vinkkiä, varsinkin kun asun vielä tän vuoden Australiassa nii pitää maksimoida rusketus :D

    1. Tää ainakin sopii! Ei oo liian voimakas vaan luonnollinen :-) Ja oiioiii, kokeile ihmeessä, raportoi sitten miten toimii! Uuh australia<3