Valokuvaushaaste

lifestyle
4 kommenttia

Hei tyypit, ootteko muistaneet ottaa osaa mun ja Henriikan kesä filmille -haasteeseen? Ajattelin että nyt on mahtava aika muistuttaa teitä, sillä kesää on vielä jäljellä ainakin kuukauden verran, joten nyt jos koskaan siitä pitää ottaa kaikki ilo irti. Olen kuvaillut Henriikan heittämiä haasteita parillekin eri filmille, mutta tiedän että ainakin nämä uupuvat vielä:

x Laughing my ass off
x Kuva jossa on vähintään yksi ilmapallo
x Tämän ostaisin jos olisi rahaa
x Kesä-Esa
x Pariisia Suomessa 
x Tyylikäs pariskunta
x Etanakirje ennen maailmalle lähtöä

Kyllä nämä tästä!!! Pariin on jo hyvä idea, loput tulee kyllä tässä elokuun aikana itsestään. Mehän ollaan siis keksitty molemmat toisillemme 36 kuvaushaastetta ja haastettiin myös teidät mukaan: osallistua voi toteuttamalla kaikki kuvahaasteet (joko mun keksimät haasteet Henriikalle tai Henriikan keksimät haasteet mulle, tai molemmat!) tai napsimalla yksittäisiä haasteita, itselle mieluisimpia. Skannailkaa tai ottakaa kuvista kuvia ja toimittakaa meille syyskuun aikana jotta saamme tehtyä niistä kokoelmia blogien puolelle. Ollaan myös luvattu yllättää pari tyyppiä kuvan lähettäneiden joukosta ihanilla ylläreillä, hihii.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. ei hitto tää on niin siisti juttu mutta mulla on menny ihan ohi!! vähän niin kuin koko kesäkin on menny ihan sika nopeesti. en oo yhtään filmikuvaa ottanut vaikka aiempina kesinä oon sitä harrastanut. vois ehkä yrittää vielä kunnostautua äkkiä et pääsis osallistumaan yllärien tavoitteluun hehe ;-)

    1. Aaaaargh eikä!!! Vielä ehtdit osallistua!!!!!! :—D miltei kaks kuukautta aikaa kuvata + teettää kuvat ja skannailla!