Uusia alkuja

lifestyle
34 kommenttia

Elokuu merkkaa mulle aina jotenkin paljon enemmän uuden alkua mitä vaikka tammikuu vuoden vaihtuessa. Mä en ole koskaan harrastanut uuden vuoden lupauksia tai alkanut muuttaa elämääni tammikuussa terveellisempään suuntaan tai vastaavaa, ei mulla varmaan olisi vuoden synkimpään aikaan voimia sellaiseen. Tänä vuonna elokuu on tuntunut tosi konkreettisesti uudelta alulta – niin kuin olette ehkä voineet päätellä, on mun elämä melkoisessa myllerryksessä ja muutoksessa just nyt. Kevät ja kesä eivät ole olleet kovin kevyitä ja helppoja ja vaikka oonkin sen päällisin puolin peittänyt melko hyvin, huomaan kyllä omista teksteistäni miten mun ei oo huvittanut jakaa fiiliksiäni esim. täällä blogissa. Eikä oikeastaan huvita vieläkään, jutut joita oon käynyt läpi on niin isoja ja vaikeita ettei niitä edes kuulu käsitellä täällä mitenkään. Ei niitä vaan mitenkään voisi. Just nyt mun elämässä on muuttuvia osia enemmän kuin pysyviä, mutta sehän on ihan hyvä asia, helpottava. 

Elokuun alun kunniaksi ensimmäinen konkreettinen muutos on aika pieni, mutta helpottava: uusi kalenteri! Tyhjät sivut, jotka täyttää just itselle mieluisiksi. 

Tämä nätti lukuvuosikalenteri on Krista Kuparisen käsialaa – neidin lopputyö päätyi myyntiin kirjakauppoihin, ihan supersiistiä! Kalenterissa on kivasti tilaa merkinnöille ja sitä kuvittaa kauniit valokuvat ja hauskat diy-vinkit. Tässä siis kiva vaihtoehto sellaisille, jotka etsivät uutta kalenteria nyt uuden lukukauden alkaessa. :-) Sain kalenterin blogin kautta. Jos kiinnostuitte niin lukaiskaa Kristan teksti täältä. Hänellähän on myös kaunis kuvapainotteinen blogi. 

 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kalenteri on ihana, ostin jo jokin aika sitten, heittämällä paras mitä oon tän vuoden lukuvuosikalentereita katellu.

  ps. Tsemppiä mitä ikinä ootkaan käymässä läpi , sinäkin oot ihana <3

  1. No eikö! Ihan eri sarjaa mitä muut kirjakaupoista löytyvät :-)

   Ja kiitos, sinä myös!! :-*

 2. Voimia! Ja onneksi, onneksi tajusit lähteä. Paljon tsemppiä tulevaan, edessä varmasti 100 kertaa ihanampia aikoja!

 3. voi ida ;-( onneksi sulla on suuri ja vahva sydän, joka kestää taatusti niin elämän ylä-, kuin alamäetkin <3 koita jaksaa pien, syksyä kohden tuntuu jo ihan taatusti paremmalta!

  1. jeeeep<3 kiitos ihanista sanoista! kyllä nytkin jo tuntuu paaaaaljon paremmalta mitä kesän alussa jne.

 4. Elokuu on mulle ihan samanlainen. Aina jotenkin muutoksen tuulet puhaltaa, on puhaltaneet varsinkin viimeisenä neljänä elokuuna… ei tammikuu ja vuoden eka päivä ole yhtään samanlainen, eihän siinä pimeydessä oo ollenkaan samanlaista tunnelmaa.

 5. Tsemppiä mahti-Ida! Onneks sulla on ilmeisesti tosi mainio tukiverkko, perhe ja kaverit, nii ei tarvii yksin selvitä =) ja osaat löytää iloa ihan vaa pienistäki jutuista!

  Itekki mietin et vois hankkii ton Kristan kalenterin, näyttää tosi hyvältä nimittäin! En oo vaan viel akateemiseen eksyny niitä kattomaan.

  1. Kiiitos!!!<3 ihana kommentti. Ja on joo onneksi, todellakin, sen mahtavuutta olenkin tässä viimeisen kuukauden ihmetellyt. Mulla on mahtavia tyyppejä ympärilläni - täälläkin!

   Ja äläpä! Aika tosi sievä ja tekijänsä näköinen :-)

 6. Voi sinä ihanuus! Toivottavasti loppuvuosi on sitten vastapainoksi ihan superhyper ihana <3 ja kiva että kalenteri oli mieluinen :-)

 7. Voi muru!! Oot varmasti tehnyt oikeita päätöksiä, jos uudet tuulet kuitenkin tuntuu hyvältä. Muutokset tuo aina uusia mahdollisuuksia ja vapautta valita. Edessä on varmasti vain kaikkea parempaa noin määrätietoiselle ja upeelle naiselle, joten luota siihen! :)

  1. No oon kyllä takuulla :-) Eihän tää helppoa ole ollut, mutta oikea päätös varmasti. Kiitos Nana kauniista sanoista <3!

 8. voi, toivottavasti saat kirjoitella iloisia ja ihania asioita uuden kalenterin sivuille tästä eteenpäin ! hurmaavia hetkiä ja voimia tulevaan, uskon, että selviät ihan mistä vaan :-*

  1. Ihan varmasti, minähän siitä pääasiassa päätän hihii :—) Kiitos, tuo oli nätisti sanottu<3

 9. jaksamista! ;–*

  uusi kalenteri on kyllä paras tapa uuteen alkuun. vanhan voi heittää kaappiin, ja unohtaa kaikki nolot kirjoitukset ja tyhmät tapahtumat. katoinkin kaupassa miten voi olla noin kiva kalenteri kaikkien tylsimysten joukossa!

  1. KIITOS!<3

   Ja äläpä! Tuo todellakin erottuu joukosta, toivottavasti Krista pääsee suunnittelemaan Ajaston kanssa muitakin juttuja :-)

 10. Hei! En oo tainnut kommentoida blogiisi aiemmin, mutta oon kuitenkin lueskellut tätä enemmän tai vähemmän satunnaisesti alusta asti. Ihana blogi! :)
  Elokuu on tuntunut myös mulle aina uudelta alulta, tiedän hyvin fiiliksen.
  Paljon voimia ja tsemppiä muutosvaiheeseen, kaikki muuttuu varmasti paremmaksi <3

  1. Voi että, ihana että kommentoit nyt! :–) Kiitos!<3

   Ja äläpä, samat sanat sulle :-) Kaikki on nytkin jo niin paljon paremmin, onneksi.

  1. Voi kiitos :-) kivasti sanottu!!

   Ja heii, ihan mahtavia kuvia! :-) Jeeees, jaoin ton heti plasticin fb-sivuilla!

 11. hirmuisesti voimia <3 elämässä tulee eteen vaikeita asioita, mutta niistä pääsee aina yli, ja sitten sitä osaa taas nauttia ja arvostaa tiettyjä juttuja ihan uudella tavalla. hyväksi kaikki vielä muuttuu!

 12. Elokuu ja syksy on toivoa täynnä! Mulla on ihan samat fiilikset aina elokuusta, vaikka toisaalta mulle elokuu on kesän viimeinen kuukausi, ja uudet alut on enemmänkin syyskuun juttuja. Mutta niin, samassa veneessä ollaan uusien tuulien äärellä ja vaikka se onkin kovin hämmentävää ja voimia vaativaa, niin toivottavasti jaksat luottaa elämään :-) mä ainakin kovasti yritän!

  1. No voih, ihanaa uutta seikkailua siis sullekin<3 Kyllä tää tästä, meidän kummankin kohdalla :-)

 13. samanlaiset fiilikset elokuusta täälläkin, jotenkin se on aina ollut se uuden alku. tsemppiä, varmasti mahtavia uusia juttuja on tullakseen <3

 14. se on hassua miten eeva kolu kirjotti justiinsa blogissaan miten yksilön elämänkulun sanotaan kokevan jonkinlaisen mullistuksen aina 7 vuoden välein. musta itsestä on tuntunu kyllä ”aina” enemmän siltä kuin elämä mullistuis aina kolmen tai kolmen ja puolen vuoden välein. ja siis nimenomaan siinä elokuun aikoihin! ensin siirtymien ala-asteelta yläasteelle, sitten lukion alku. yliopisto, muutto. uusi kotikaupunki, uudet kaveripiirit, jne. … saa nähdä tuleeko muutokset opintojen edetessä hidastumaan vai onko se suuri seitsemännen vuoden hypermullistus vasta edessä päin!

  näistä aikahourinoista huolimatta mun oli kai tarkotus kanssa sanoa että tsemppiä, kaikki kyllä järjestyy! valo tihkuu aina kaiken läpi, tai murakamia lainatakseni: “Life is not like water. Things in life don’t necessarily flow over the shortest possible route.” en muista olisko toi kuulostanu lyyrisemmältä ruotsiks tai suomeks, mutta ehkä sanoma tulee kuitenkin enkuksikin selville :—- >

  1. Oaaaaa ihana kommentti!! :’-)) ja Murakami-lainaus ja kaikki, ah. Tulikin mieleen että pitää muistaa lainata lisää Murakamia, Norwegian wood oli niin ihana.

   Ja joo, mä luin kans tuon Eevan tekstin ja jäin pohdiskelemaan sitä. Ehkä munkin elämän mullistukset on menneet tähän asti pienempinä sykleinä, mutta saas nähdä venyykö aikaväli nyt kun tuollaisia odotettavia muutoksia ei pakosti ole luvassa. Jännää! Mutta huh, tulipa kiva mieli kommentistasi, kiitos siitä. :-*

 15. Uusi kalenteri on ihaninta ikinä. Ne puhtaat sivut ja sen läpiplärääminen, merkkaa kaikki tapahtumat ja merkkipäivät, jotka muistaa ulkomuistista ja jälkeenpäin täyttää kaikkea kivaa. En kirjoita päiväkirjaa, kalenteri on mulle sellainen päiväkirjan tapainen. Siinä on ehdottomasti jotain konkreettista, mun mielestä oikeasti isoakin.
  Sulla on nyt ainakin ihana kalenteri, jota täyttää! Oon nähny tuon Kristan kalenterin nyt jokapaikassa ja haluan ehdottomasti tuon itselleni nyt kun yliopisto alkaa! Muutos parempaan käy aina pikkuaskelin, esimerkiksi juuri uuden kalenterin avulla :-) Kaikkea ihanaa Ida elokuuhun, mun lempikuukausi!

  1. Kiitos ihana Henje<3 + en tajua miten näin tän kommentin nyt vasta. Kai oli mennyt vaan kiireessä ohi vastaaminen, höh!

   oot ihana<3!!!