burn burn burn

muoti
18 kommenttia

maxi dress – vintage · hat – topshop · heels – asos

Linda nappasi musta ilta-auringon laskiessa kivat kuvat. Päällä musta vintagemaksimekko, jonka löysin alkukesästä ihan sattumalta, en ollut miettinyt minkään tuollaisen etsimistä mutta kun kerrankin löysin oikean kokoisen mekon vahingossa edulliseen hintaan, päätin että tuolle kyllä löytyy käyttöä. Ilman korkokenkiä helma on hippasen liian pitkä, mutta korkojen kanssa mekko on just sopiva. Tästä saa erilaisella asustamisella paljon juhlavamminkin halutessaan.

Juhlavammista mekoista puheenollen, loppukesästä ois tiedossa serkun häät! Ai että miten ihanaa. Oon koettanut miettiä kelpaisko joku vanha mekko juhliin just uusien asusteiden kanssa tai jotain, en nimittäin tahtoisi ostaa uutta mekkoa paniikissa, paniikkiratkaisut harvemmin toimivat ja miellyttävät yhtiä juhlia kauemmin. Sit joskus jos mä menen naimisiin, niin mun hääjuhliin saa tulla mustissa ja valkoisissa mekoissa kaikista etiketeistä huolimatta. Oon nimittäin löytänyt alennusmyynneistä juurikin ihania mustia ja valkoisia mekkoja, mutta kumpikaan ei taida olla etiketin mukainen valinta häihin…. Hohoo. 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. kyllä ite oon ainakin monta kertaa pukenut mustaa häihin, ja oon nähnyt monien muidenkin tekevän niin? :o kun kerran musta puku käy niin kyllä mun mielestä pitäisi mustan mekonkin!

  1. Ooh no joooo, ehkä se siis ei oo mikään etikettijuttu vaan aattelin muista syistä että musta ei ois sopivin väri? Sit tietty vielä se että kyseessä on kesäjuhlat niin hmm, oiskohan musta liian synkee jotenkin ja toisaalta monet mun kesämekoista on just valkoisia, äh. Mutta hyvä tietää, pitääs vähän selaa tota kaapin sisältöä!

  1. Noku sitä mä tässä mietin, se on mun varavaihtoehto jos muuta ei tuu vastaan, en ala väkisin ostella mekkoja >:–) se vaan on ollu saman suvun juhlissa jo kerran mut toisaalta ei siellä kaikki ollu ja siellä se oli puettu kyllä ei-niin-juhlavasti kun kyseessä oli päiväjuhlat.

 2. Oi häät on ihania! :) Miksi muuten sun poikaystävää oo enää näkyny blogin puolella? :o

 3. Ouh :( kiitos rehellisestä vastauksesta ja tsemii tulevaan! Oot huippu ;)

 4. heiii miksi ei mustaa? :) olen kuullut sellasen sanonnan ”musta on aina tyylikäs”.
  niin se onkin. tilanteeseen kuin tilanteeseen. asusteilla saat siitä sitten ”iloisen” :D

  1. No näiiiinpä juurikin – musta ois mulle niin luonnollinen vaihtoehto kyllä mutta jotenkin ajattelin ettei sitä häihin? Taisin kyllä olla väärässä sen suhteen että etiketti sanois että musta ei kuuluis häihin vaan hautajaisiin – hyvä niin! Musta toimii aina. Ehkä päädyn mun vaaleaan mekkoon siltikin.

 5. Musta tosiaan sopii häihin, mutta itse olen keventänyt mustaa häihin vaaleilla huiveilla ja kylmemmällä säällä juhlavalla vaalealla neuleella. (Oon toki ollut myös häissä, joissa pukukoodina oli rantavaatteet :D)

  1. OHHHOHO ihanaa!! :—-D voi vitsit, siinä oliskin jännät häät hihii. Mutta joo, totta puhut, kyllä mustakin varmaan kävis loppukesään paljaiden säärien ja huivin tms. kanssa. Pitää pohdiskella, hhiihi.

 6. Heipss! Ihana mekko:)) mulla olis pieni postaustoive:nimittäin parhaimmat kirppari-vintage-shoppauspaikat tampereella! Oon muuttamassa sinne syksyllä ja perus ketjuliikkeet ei aina innosta….tiedät varmaan paikkoja joissa pienempikin tyttönen löytäisi sopivia vaatteita :D

  1. Oooh no jooooo, siiiiis todellakin. Tampereelle on vastikään avattu uus vintage-liike, pitää vierailla siellä ja muissa vanhoissa suosikeissa nappaamassa kuvia ja tehdä postaus aiheesta! Siis pakko kyllä todeta että meille pienille löydöt on harvassa, mutta kun tietää mistä etsii niin saa ainakin laatua löytäessään ;—) Tervetuloa Tampereelle!

 7. ihana mekko ! ja kauniita kuvia oi

  (ennen) etiketin mukaan mustaa ei saanut pukea häihin, koska se on surun väri. jos joku siihen kuitenkin pukeutui, sitä pidettiin mielenilmauksena avioliittoa vastaan ym. nykyäänhän etiketti on höllentynyt aikalailla, koska ihmiset ei tiedä/välitä siitä. itse sanoisin, että jos uskot mustan mekon olevan hääparille okei niin musta kolttu päälle vaan :- )

  1. hihii kiitos ihana! :-*

   ja noniiiiin, mä aattelin että en oo voinu ehkä keksiä koko juttua?! joten kiva tietää että tälle oli tausta! jeee, kiitos! veikkaisin kyllä että on, mutta hmphhh sitten on tietty kaikki muut vieraat joiden mielipiteistä ei voi tietää. Mutta ehkä niistä ei pidä välittää >:-)