Viinikylässä

/// Ravintolat Tampere, ruokaTags: , ,

HUOM! Seuraa pikainen vinkki tamperelaisille: Viinikylä Frenckelillä on auki enää tänään, joten jos lauantai-illaksi ei ole muuta menoa, niin suunnatkaa maistelemaan viinejä Keskustorin kupeeseen Viinikylään. Myös opiskelijat uskaltautuvat paikalle – lasillisten hinnat vaihtelivat reilusta neljästä eurosta kahdeksaan. Oli kiva selata listalta omia lempipiirteitä, kukkainen ja parfyyminen ovat ne jotka mua usein viehättää ja valitsen aina kuivan valkoviinin, puolimakeat ja puolikuivat eivät yleensä miellytä yhtään. 

 Ja jos Viinikylän missaa, niin sitten kantsii suunnata Tuomiokirkonkadulle Armas Viinibaariin. Toiminta on nykyisin keskittynyt täysin iltaan, eli Armas Viinibaariin pääsee herkuttelemaan klo 16 – 22 välillä tiistaista lauantaihin. Käytiin Alisan kanssa Viinikyläilyn jälkeen Armaassa vitosen cava-lasillisilla ja maisteltiin aivan ihania oliiveja, ah! Suosittelen koko sydämestäni. Ne Armakset, eli Armaan tapakset ovat mahtava herkku jaettavaksi vaikka kaverin kanssa, jos kaipaa lasillisen seuraksi jotain pientä naposteltavaa. Mm! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.