Fiksuja joululahjoja

lifestyle
16 kommenttia

∗ Spotify-tilaus
∗ Jonkin kivan lehden tilaus; Trendi, Image, joku kiva ulkomainen mitä ei Suomesta saa?
∗ Kukkalähetys
∗ Hemmottelua: kasvohoito, aika meikkaajalle, kampaamoaika, hierontalahjakortti…

∗ Luonnonkosmetiikkaa – kosmetiikkaa kuluu suurimmalla osalla joka tapauksessa, joten lahjaksi voi ostaa jotain laadukasta luonnonkosmetiikkaa josta arvelee lahjansaajan ilahtuvan. Myös ekologinen tuoksukynttilä, kauniit käsintehdyt saippuat ja huonetuoksut ovat ilahduttavia vaihtoehtoja joita ei tule ostettua helposti itse
∗ Keittokirja: Speltillä luonnollisesti parempaa tai tilaa ennakkoon Emmi-Liian takuulla kaunis Viljaton kattaus
∗ Digikuvista teetetyt konkreettiset paperikuvat ilahduttavat

∗ Liput teatteriin / keikalle / taidenäyttelyyn / Tallinnan-reissulle
∗ Lupaus viedä toinen syömään / illalliselle / brunssille
∗ Söpö pirikello polkupyörään esim. Poketo:lta (tämä on kanssa nätti ja tämä)
∗ Superfoodeja, luomuöljyjä ja laadukkaita mausteita. Sellaisia juttuja, joista tietää lahjansaajan pitävän. Minä sain yhtenä aikaisena lahjana Xoco-juomaa – nappivalinta mulle! :-) Myös esim. raakahunaja ja laadukkaat raakasuklaat ovat kivoja lahjoja

Mitkä ovat parhaita lahjoja joita olette saaneet? :-) Mun parhaita ovat selkeään tarpeeseen tulleet lahjat (esim. kotiin hankitut jutut), isoäidin kutomat villasukat ja lapaset (joita ei muuten lapsena osannut arvostaa samalla tapaa mitä nyt, kun kaupoista löytyy vain akryylihuttua), kauniit astiat, elämyslahjat ja korut. On ihanaa antaa ja saada lahjoja, mutta kyllä kaikista parhaimpia lahjoja on yhdessä tekeminen ja yhteiset hetket rakkaiden kanssa. Isänpäiväbrunssi oli niin kiva idea, että toivon että voidaan järjestää samantapainen tammikuussa mun synttäreiden kunniaksi. Jouluna nyt saadaan joka tapauksessa olla perheen kanssa yhdessä, ihanaa. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Vitsi olipa tää hyvä! Tuntuu, että joka tuutista tulee vain tavara-vinkkejä jouluun. Meillä on perheen kanssa sopimus tänä vuonna, ettemme hanki lahjoja vaan panostamme seuraan ja ruokaan, niin kuin jouluna minusta kuuluukin tehdä :) Toisaalta meillä on myös koko perheellä edessä reissu Nykkiin ensi kesänä isoveljen häihin niin säästetään joululahjoissa ja laitetaan ne matkakassaan!
  Ja toi on muuten niin totta noista villasukista. Ennen niitä ei osannut yhtään arvostaa mutta nyt kun mun kämpällä on alkanut olemaan vähän viileä, löysin kaapista pari vuotta sitten saadut isotädin antamat villasukat ja oi tätä iloa!

  1. Oii miten ihana sopimus! :-) Meillä on vähän sama, että ei oteta stressiä lahjoista vaan laitetaan selkeitä toiveisiin vastaavia juttuja paketteihin, esim. sisko ja sen poikaystävä toivoivat mun tekemää mysliä ja sille säilytysastiaa :’-)))

   OOH häät nycissä, aika jees!? Ja niinpä, villasukkia arvostaa nykyisin IHAN eri tavalla. Ja lapasia. Ai että.

 2. Oon ollut iloinen huomatessani, etten oikeastaan edes toivo mitään materiaa lahjaksi – sehän tarkoittaa, että miulla on jo kaikkea mitä haluan ja tarvitsen! :D Itse pidän tosi paljon myös tuosta, että annetaan lahjaksi sitä yhteistä aikaa ja jotain kivaa tekemistä, just vaikkapa dinneri tai leffa tai muuta vastaavaa. Koska olen tänä jouluna aika tiukalla budjetilla, mutta haluan silti muistaa aikuisia läheisiä ja ystäviä jotenkin, leivon ja askartelen kaikille jotain kivaa. Veljieni lapsille olen tätihuumassani hankkinut pienet lahjat (kun nehän ei varmasti niitä jo muuten tarpeeksi saa ;D), mutta nekin pieniä ja paikallisia yrityksiä tukien :)

  Tosi hyvä tuo lahjavinkkilista siulla! Hmm nyt kun tarkemmin mietin, niin ehkä Spotifyn tai jonkun lehden tilauksen voisinkin huolia joulupukilta… ^_^

  1. No niinpä!! Toi on mahtava tunne ja oon kokenut samaa tänä vuonna. Tai mun toiveet on sellaisia, ettei niillä ole kiire – ostan kivan kattolampun kun sellainen tulee vastaan ja montaa mun toiveista ei edes voi ostaa ja hyvä niin. Helpottavaa.

   Leivonta on just jees tapa muistaa, kaikki tykkää herkuista kun ne on suunnattu lahjansaajan mieltymysten mukaan :-) Spotify & lehtitilaus kelpais mullekin,vaikka en kyllä edes huomaa sitä kymppiä mikä spotifyhyn katoaa tililtä kuukausittain :D käytän tuota palvelua niin paljon että maksan siitä tosi mielelläni. Image mulle alkaa tulla blogin kautta, mutta Trendistä kyllä ilahtuisin minäkin. Lahja joka ilahduttaa useamman kerran!

 3. Meillä on suurehkon perhekunnan kesken aina äitienpäivänä mummun luona arpajaiset. Siellä arvotaan, kuka tekee kenellekin joululahjan. Kaikki yli 18-vuotiaat osallistuu ja lahjaa varten saa ostaa tarvikkeita, mutta se pitää _tehdä_ itse :) Mun mielestä ehkä kaikista hienoin idea.

  1. Toi on tosi kiva idea ja tiedän että muutkin isot perheet harrastaa tätä! :-) Meillä on sen verran pieni ydinperhe että on vielä ihan kiva ostaa lahjat tälle porukalle. Mutta tuo itse tekeminen on just kiva juttu!

 4. Ihania ideoita! Itsekin vastustan ”pakko ostaa” materiaalilahjoja. Oikeasti tarpeellinen on ykkönen. Myös kuluva, itsetehty tai yhteinen aika ovat mainioita. Itse annan poikaystävälle hänen oikeasti tarvitsemat pussilakanat, kavereille leivon keksejä ja pikkusisko varmasti ilahtuu minun vanhoista koruista. Itse saan synttäri+jouluyhdistelmäksi kauan toivomani rannekellon.

  1. Voi vitsit, kuulostaa tosi hyvältä. Mäkin toivoin tädiltä, joka ehdottomasti haluaa antaa mulla lahjan, kylpypyyhettä. Mulla on vain yksi joten toiselle tulee kyllä käyttöä :-D vähän hölmö toive mutta todella tarpeellinen. Kuluva, itsetehty ja yhteinen on aika ihanat avainsanat.

 5. aijai. kukkalähetys olisi ihana. semmonen kliseinen jättipuska glitterillä ja muilla koristeilla n__n
  itse olen sitä mieltä ettei kaikille tarvitse hommata lahjaa. jos ideat rajoittuu kynttilöihin ja marketin kosmetiikka-lahjapakkaukseen, voi ihan hyvin jättää antamatta. viime jouluna olin erittäin onnellinen saadessani tasan ne kaksi kivaa juttua, jotka olin toivonut.

  mutta, pirikello on loistava lahja. harva osaa käyttää omaansa tai ei edes omista sellaista!!

  1. UUUUH ihanaaa!!! tai sikana valkosia ruusuja <3____<3 tai oikeestaan mikä vaan kukkalähetys, kunhan nyt ei kuiteskaan oransseja ja pinkkejä gerbeeroita xD

   Jooo, oon todella samaa mieltä! Joskus tosin kynttilä voi musta olla superjees, jos se on vaikkapa soijavahaa tai jonkun pienen merkin söpö lasipurkissa oleva sisustuselementti. Mut mitään turhaa ei kyllä tarvii musta kellekään ostella, blahhh!

   PIRIKELLO OIS BEST! Joku on rikkonu mun jopon kellon joten tarvisin itekin uuden :--D

  1. XDD juuh. pirikellojen lisäks on pirikoiria. en tiiä miks piri on niin hyvä sana hhahah

 6. hehz, pirikello jaksaa aina vähän naurattaa etenkin kun itselle olis luontevaa kutsua sitä kilikelloksi…?!?
  hurjan hyvä listä tämä hei!! omaan spotify premiumiin niin hurjasti tykästyneenä tiedän, että se olisi oikeasti mahtava lahja monelle musiikin suurkuluttajalle! omat joululahjat on tänä vuonna aika tarkkaan tiedossa – valmennuskurssin ja pääsykoekirjan kustannuksien pudottaminen omilta harteilta on tähän mennessä ehkä paras joululahja mitä olen saanut :-) käytännölliset lahjat rokkaa ehdottomasti!!

  1. eiieii, kun kilikello on tämmönen: https://www.google.fi/search?q=kilikello&es_sm=91&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=yvSOVJP4CqTpywPs14KACw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1613&bih=929

   ja pirikello-googlehaulla taasen oikeesti tulee noita pyöränkelloja :–D HAHAhhah melkein kyllä luulin ettei pirikello oo oikee sana mutta taitaa se olla. Kilikellosta tulee kuitenkin mieleen tommonen mitä kilistetään jos esim. hotellin vastaanotossa ei oo ketään tai kassalla tms. Hoho.

   Hei jeee! ^__^ Ja sulla on kyllä hyvät lahjat, noi pääsykoejutut maksaa maltaita joten mahtavaa jos joku avittaa niissä lahjamuodossa. :-)