Vihreitä paljetteja & hiuspohdintoja

muoti
10 kommenttia

sequin college – choies (gifted) × skirt – h&m (gifted) × coat – h&m
floral suede bag – asos × boots – dr. martens × watch – casio

Mä kyllä tunnen oloni niin kotoisaksi kokomustassa talvisin, mutta täytyy sanoa että näyttää kuvissa heti tosi paljon kivemmalta kun asussa on ”väriäkin” – tuo vihreä pilke paljettipaidassa nimittäin, jos ette tätä väripilkkua heti hoksanneet, hoho.

Näissä kuvissa mun hiukset näyttää omaan silmään kivoilta, mutta vitsit mä kaipaisin näihin jotain muutosta. Aloitin 4,5 vuotta sitten oman värin kasvatuksen ja se sujui ihanan kivuttomasti, sillä viimeisin hiuksiin laitettu hiusväri oli tosi lähellä omaa väriä. Tykkään siitä, että mun hiukset ovat aavistuksen punertavat, mutta kaipaisin näihin jotain. Oisko ne sitten vaikka vaaleita raitoja? Ne ehkä kirkastaisivat omaa väriä? Mihinkään koko pään värjäämiseen en aio ryhtyä, mutta jotain uutta kaipaisin. Otsis ois soma, mutta tiedän ettei siitä tuu mitään tän taipuisan hiuslaadun kanssa eikä mun ihokaan varmaan tykkäisi siitä. Tiedän myös, että aavistuksen tummempi tukka sopis mulle, mutta koska en halua värjätä koko päätä, mietin onko tummat raidat ihan no-no? Voiko ne tehdä tyylikkäästi ja niin, että ne kasvaisivat pois suhteellisen luonnollisest? 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sulle sopisi varmasti tosi hyvin balayage värjäys. Ite oon nyt keväästä asti kasvattanut omaa väriä ja jos joskus vielä värjään niin balayage raitoja haluan kokeilla. Ihana blogi sulla :)

  1. OOOOH Inka kiiiitos! Oon ihan innoissani tästä vinkistä, aiaii!:D Tässä siis tulee vaaleita raitoja luonnollisesti, siten että hiukset näyttäis auringon vaalentamilta? Sounds perfect. KIITOS! :-D

 2. kimaltavat vaatteet on parasta. varsinki talvisin kaipaa niitä.

  laitat vaaleanpunasia raitoja =–D no ei

  1. Hohoo, just päätin lahjoittaa siskolle mun pinkin ja lilan hiusvärin… :D NO hahaha sain ne blogin kautta siis, en ite ostellu! Mulla alkaa tulla pastellihiukset jo ulos korvista vaikka vaaleenpunaset onkin tosi söpöjä :-*

   JEP kimallus<33

 3. Lob. Vähän yli hartian. Freesimpi ku raskas pitkä tukka. Sekin hyvä, mut jos vaihtelua kaipaat :)

  1. Eiii lyhyitä hiuksii mulle vielä hetkeen :–( Leikkasin kaks vuotta sitten tämmösen: http://ida365.fi/2012/08/15/new-bohemia/ jota pidin vaan koko ajan kii ku olo ei ollut yhtään oma… noi sopii muille niin älyttömän hyvin etten kestä, mut näköjään en ollu vielä valmis luopuun pitkistä hiuksista!

 4. tummemmaksi !! kyllä tummat raidat saa toteutettua niinkin, että ne kasvaa luonnollisesti pois :- )

  1. UUUU mitenhän ne kantsis toteuttaa!? Jotenkin mä pelkään että tummista raidoista tulee automaattisesti tosi värjätyn näköinen, kun luonnollisuus ois kuitenkin kriteerinä. Mun tarvii löytää joku hyvä inspiskuva ja innostua aiheesta, tummat hiukset nimittäin sopii mulle ihan hyvin :-) ja ois just talvella kivat!

 5. Oma nahkani ei väriä kestä, niin useastikin on ollut tummempaa raitaa :) toki se ei kokonaan haalistu, mutta jos väri on edes etäisesti lähellä oman tukan sävyä, niin ei se kovasti erotu ellei nyt ihan piikkisuoraksi suorista hiuksia! :P koko pää täyteen ohutta raitaa, niin tummenee kyllä ihan koko kuontalon olemus :)

  1. Ooh, joo! Kuulostaa hyvältä :—) Pitääpä vähän konsultoida mun kampaajaa…