Sunnuntain musakorneri: seuraamani soittolistat

musiikki
13 kommenttia

Tänään ajattelin kehua muita hyvästä musiikista pitäviä tyyppejä ja heidän listojaan. Loppujen lopuksi en seuraa kovin montaa soittolistaa, ehkä alle kymmentä, mutta sitäkin parempia.

ODESZA – NO.SLEEP.COLLECTION

Oon tehnyt tältä listalta useita löytöjä ja siksi se saatta näyttää varsin tutulta teidänkin silmiinne.

 

Taika Rnb Mannila – Wino4ever_radiohelsinki_<3

Lista ei ole aikoihin päivittynyt, mutta se on täynnä helmiä. Monia omia suosikkeja ja teillekin tuttuja kipaleita mutta myös nimiä jotka ei sano mitään, pitääpä muistaa kuunnella näitä taas.

Flow Festival Helsinki – Flow festival 2014

Flow:n listoja tulee kuunneltua aina kun ne julkaistaan, mutta muuten tyydyn vain etsiskelemään uutta musaa niiltä. Jos kaipaat piristystä listoillesi, niin eiköhän jotain uutta löydy selaamalla Flow:n julkiset listat läpi.

Triple J – The triple j hitlist

Australialaisen radiokanavan hittilistalta löytyy aika perussettiä, mutta uutuudet päivittyvät tänne suht nopeasti. Seurailen tätä siis lähinnä uutuuksia vaklatakseni, vaikka suurin osa listan sisällöstä ei kolahdakaan.


Kuten alussa totesin, ei seurauslistalta löydy kovin montaa listaa; vaan löytyiskö kohta? Olis ihan supermahtavaa jos haluaisitte jakaa kommenttiboksiin omia ja seuraamianne soittolistoja, jospa minä ja kaikki me muut löydettäis uutta seurattavaa ja kuunneltavaa! Olis ihan mahtavaa suositella jossain musakornerissa just teidän listojanne, oon varma että sieltä löytyy monta hyvää listaa ;-)

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. NOHH näitä on paljon! Rakastan nimittäin soittolistoja, ja seuraan niitä ihan sikkenä Spotifyssä! :-D Tässä muutama:

  1. Mun oma Parasta nyt -lista: http://open.spotify.com/user/cherilynn/playlist/1MeBgmj9URL10OQ5b4iJNe

  2. Sitten kannattaa lisätä Spotifyssä Twitter Music -app, ja sieltä klikata Unearthed-listalle. Se on lista vähemmän tunnettujen artistien musasta, jotka tällä hetkellä ”trendaa” (kamala sana, mut en nyt keksiny suomalaista versiota!) Twitterissä. Oon löytäny tuolta tosi paljon hyviä bändejä!

  3. Bassoradion Fresh-lista: http://open.spotify.com/user/digster.fi/playlist/08lGZZ32Wg2fWjMDkFpMDQ

  4. Pitchforkin Best New Tracks -lista: http://open.spotify.com/user/pitchforkmedia/playlist/5ItokEl1f0bbHeXWFiisrm

  Ehkä nää riittää nyt alkuun, hih! :-D Ihanaa joulua Ida <3

  1. JEEE!!!! Kiitos Annukka<3 tota sun listaa oon selaillutkin joskus ja itseasiassa luulin tilanneeni sen jo, mut enpäs ollutkaan näköjään! Ja hei jassoo, toi twitter-appi onkin ihan uus tuttavuus, pitää tutustua!

   KIIITOS kaikista listoista, ihan mahtavia. Noista on takuulla iloa muillekin kuin vaan mulle! ^___^ ja hei superihanaa joulunaikaa Annukka!<3 Jospa me ehdittäis nähdä alkuvuodesta!?!

 2. mun tän hetken lista: http://open.spotify.com/user/1110715642/playlist/09jskT1uL3fdbpkLrJFg1p
  joka ainakin omaan korvaan hyvin bueno! Sekalaista hyvää musiikkia jos jotenkin kuvailen tätä :—D En itsekkään oikeastaan seuraile mitään muita listoja kuin spotifyn omaa new music tuesdayta, mistä löytää hyviä uusia kappaleita! Luon aina uuden listan parinkolmen kuukauden välien, jota sitten soitan non stoppina ja aina lisäilen sinne uusia löydöksiä :-)

  1. Jee, kiitos Reetta! <3

   Monia omia suosikkeja ja paljon uutta sun listalla, pitääpä alkaa tutustuu! ;-)

 3. Jes miten hyvä postaus tää kommentteineen, aion ammentaa näistä! Aika vähän oon nimittäin löytäny semmosia hyviä listoja mitkä päivittyiskin joskus. Mutta esim tämmöstä seurailen, mistä aina välillä löytyy kivoja: http://open.spotify.com/user/1250774693/playlist/6gdVIooYFbFa24btY5gGzq
  Sitte myös Pupulandian Jennin lista: http://open.spotify.com/user/jenniii/playlist/7598Ly5GnUWUNfQULUYC5O
  Ja mun oma lista: http://open.spotify.com/user/mildme/playlist/5DZLwZEa7h1OjnwupCno8P

  1. Jeee, kiitos Piia!<3

   Jennin listoja käynkin aina välillä vilkuilemassa, meillä on aika paljon yhteisiä suosikkeja. :-) Ja jes, pitääpä mennä tutkaileen myös sun omas ja tuo toinen! :-)

 4. Oo kiitos vinkeistä! Pistin seurattaviin noita :) Flow:n listoissa oli ainakin ennen se, että ne vanhat biisit katosi joka vuosi uusien tilalta, mutta onko ne nyt siirtynyt vuosittaisiin?

 5. Äh muistin vasta nyt kommentoida tähän, mutta no parhaat soittolistat on tietysti mulla!! Ehkä eniten pitää kuitenkin hehkuttaa mun ja poikaystävän yhteistä listaa johon kumpiki voi lisätä biisejä – siellä on nimittäin kaikkea mitä ei välttämättä ite muuten tulis kuunneltua ja aina kun jompikumpi bongaa jonku hyvän biisin niin se laitetaan sinne, eli siellä siis kaksin verroin hyviä löytöjä :-)
  Muita mistä ite ainaki tykkään niin hmm kaikkia parhaita klassikoita löytyy NME’s 500 greatest songs of all time (vaikka siellä onki vaan 483 biisiä, miksi????) ja jo mainittua pitchforkin best new tracksia ja Oskari onnisen parasta juuri nyt-listoja tulee aina kyylättyä. En jaksa nyt puhelimella ruveta erikseen linkkailemaan mut kaikki yllämainitut löytyy ainaki meikäläisen spotifysta, tsekkaa jos jaksat ja kiinnostaa ^__^ soittolistojahan mulla on varmaan parisataa mut suurin osa, kuten guilty pleasure-lista, on piilossa ja ihan syystä…
  http://open.spotify.com/user/awertyui/

 6. Hihii mulla oli vähän menny tää postaus ohi, joten tuun tällein myöhässä huutelee ^^
  Mutta joo, mä löysin alkusyksystä spotifysta Evening Chill -nimisen soittolistan, ja sitä on tullu luukutettua ihan hulluna! Suurin osa biiseistä kolahti muhun ihan täysillä, ja sitä päivitetäänkin suht hyvään tahtiin :-)

  Mulla on tosi hajanaisia soittolistoja, koska jotenkin aina kuuntelen ihan mitä sattuu ja mistä sattuu, mutta näiltä listoilta löytyy biisejä, jotka on ollu suurimmassa kulutuksessa nyt oikeestaan just viime syksyn. Ja lisäks oon tehny ihan äskettäin superhyviä löytöjä, esim MADE IN HEIGHTS, joka on aivan älyhyvä huhh X_X

  http://open.spotify.com/user/nauroora/playlist/1xlmWMAzKlsXJatBGBpd8e
  http://open.spotify.com/user/nauroora/playlist/46n11dWPohhZnRoQGJphZA

  vitsi pitää alkaa käymään läpi näitä tänne linkattuja listoja, nyt on ihan hullu inspis löytää uutta musaa!