Sunnuntain musakorneri: sunnuntaimusaa

musiikki
2 kommenttia

 

sunnuntain musakorneri ida365n

Fink – Looking too closely

En oo koskaan aiemmin päässyt sisälle Finkin musiikkiin, edellinen albumi ei kai vaan useista kuuntelukerroista huolimatta iskenyt. Sen sijaan tämä uusi, Hard believer, on auennut jo huomattavasti enemmän, vaikka kuuntelukertoja on takana vasta muutamia. Looking too closely on ihana. Ja väittäisin, että parempi ilman videota, jonka nyt kummiskin lätkäisin tähän. Päättäkää siis itse ;-)

MADE IN HEIGHTS – Holla mears

Ihana kipale. Jotenkin ihan täydellinen sunnuntai-illan käsittämättömän haikeaan fiilikseen. En tiedä teistä, mutta mulla on tosi usein sunnuntaisin haikea fiilis ihan ilman mitään syytä, vaikka esim. tänäänkään päivä ei juuri eronnut tavallisesta päivästä kun tein koko päivän duuneja, hoho. Kantsii muuten kuunnella MADE IN HEIGHTS:n Panther myös, sitä kuuntelin paljon kesällä.

Alina Baraz & Galimatias – Fantasy

Oh so so soooo dreamy. 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oiii nää menee heti kuunteluun! <3__<3 uskoisin että sopii hyvin myös tän päivän ohjelmaan eli tenttiinlukemisen taustamusiikiksi. ^__^ ja tiedän niiiiiin mitä tarkotat tolla sunnuntaifiiliksellä! ihan sama mitä actionia keksii koko päiväksi, sunnuntaisin on vaan aina varsinkin illalla sellanen tosi haikea ja vähän surullinen olo. MIKSI OI MIKSI????

    1. JES, hyvä!! ^___^

      Joo, iltaisin iskee sunnuntaihaikeus. Hassuu, kai se on jotain viikonlopun jälkeistä melankoliaa.