Tammikuun Etsy-löytöjä

lifestyle
8 kommenttia

* -merkityt affilinkkejä Etsyyn

x Uusi vuosi, uudet projektit – ja uudet vihkot niille projekteille! Nämä liukuvärjätyt näyttää supernäteiltä ja kolmella kappaleella on hintaa 11,18€ + postarit 5€ täällä.* Jos en olisi saanut NANU NANU:lta niin kivoja vihkoja, harkitsisin näiden tilaamista samantien. Yhdelle nätille vihkolle jää hintaa reilu vitonen, joka on ihan kohtuullinen summa. 

x Maailman cooleimmat nahkareput. Mun tiimikaverilla Nooralla on itseasiassa tän tyyppinen musta ja sen näkemisestä asti oon miettinyt että vitsit nahkareppu ois kiva. Kirppareilta löytää söpöjä mummoreppuja nahkaisina, mutta mä haluaisin tuommoisen yksinkertaisen ja skarpin. Tekijän kauppa Etsyssä on nimeltään MyLacambra ja repulle tulee hintaa 197€  + ilmaiset postarit täällä*.

x Cooleimmat emoji-korvikset ikinä, 100/100!!! 14 karaatin kultaa joko valkokultaisena, keltakultaisena tai ruusukultaisena. Twenty4K myy etsyssä hintaan 144,86€ + n. 20€ postarit täällä.* En haluais sijoittaa 150€ korviksiin jotka ei varsinaisesti oo ihan ajattomat, mutta hitto miten siistit! Ja mites toi kaulakoru? Ahahah. Paras vastine nimikorulle ikinä. Sama myyjä, koru myöskin 14 karaatin kultaa ja hintaa ois 124,16€ + postarit sen parikymppiä täällä.*

 


*translation: I started a small co-operation with Etsy.com. These are my favorite things in January. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. tässä yhteydessä pakko sanoa, että kiitti siitä siun ihan ekasta etsy-vinkkauksesta pari vuotta sitte, päädyin sitä kautta kyseiselle saitille ja jäin ihan koukkuun. aiemmin käänsin ebayta ympäri (ja tilasin vähän turhan paljon halpaa rompetta…), mutta etsy jaksaa edelleen innostaa, tavara on paljon parempilaatusempaa ja uniikimpaa. eli thanks!

  1. Hei kuinka ihana kuulla!!! <3 Mahtava kommentti, kiitos että kerroit :'-)

 2. Sain juuri kaksi rullaa filmiä takaisin kehityksestä ja kyllä siinä itku pääsi. Kuoresta paljastui tasan kaksi kuvaa. En tosiaan tiedä mitö filmille on käynyt, mutta ensimmäinen oli vasta 25 kuvan kohdalla alkanut tehdä jotain ja toinen oli valottunut jotenkin (tietäisinpä miksi, kun en kameraa avannut enne kuin filmi oli rullattu ja sen jälkee tungin sen purkkiin takaisin.

  Onko mitään mahdollisuutta saada valottuneesta filmistä mitään kuvia irti? Haluaisin mun matkamuistot takaisin :(

  1. Siiiis mitääää? :—( Oon tosi pahoillani sun puolesta, uskon että tuntuu ihan tajuttoman kurjalta! Millä filmillä kuvasit, käytitkö salamaa…? Jos kehitettyjä kuvia on oikeasti kaksi, kielii se siitä että filmi on ollut asennettu väärin / vanhentunut / luukku auki -> filmi valottunut pilalle / filmi vääränlaista valonmäärään nähden tai jotain, koska en usko että olisit mitenkään vahingossa ottanut vääränlaisella hetkellä kuvia kun sun aiemmat filmit on olleet onnistuneita? :–(( vähän luulen että filmi on kokonaan epäonnistunut, jos kerran valokuvaamo ei ole niitä voinut kehittää. Sait varmaan negat mukaasi? Näkyykö niistä valoa vasten kuvia? Entä muistitko rullata täyden filmin kameran luukun ollessa suljettuna…? :-( VOI itku. Harmittaa sun puolesta, mutta en osaa oikein auttaa, kun en ymmärrä miten noin on voinut käydä, ja vielä kahdelle filmille… kun sun edelliset on kuitenkin olleet ok. Voisitko olla yhteydessä kehittämöön ja kysyä, jos ne ammattilaisina osais sanoa?

 3. Kyselin jo kehittämöltä, mutta sitä mäkin ihmettelin. Mietin, oisko sillä ollu mitään tekemistä asian kanssa et matkustin molempien filmien kanssa lentokoneessa ja ne kävi läpi röntgenin? Vikalapussa (kerrottin mikä saattoi mennä pieleen, mutta eivät ainakaan siihen osanneet sanoa mikä niistä olisi varmaa) luki maininta, että altistuminen saattaa vaurioittaa filmiä.

  Yksi toki saattaa olla, että salama on tappanut filmin, jos vuotanut jotenkin sisäpuolelle? Onkohan Lomon fisusilmille joskus enne käynyt niin. Tai jossai luki myös että Lomon kamerat saattaa vuotaa ylimääräistä valoa sisään.

  Valitettavasti negatkaan ei näytä lupaavilta, joten taidan joutua sanomaan hyvästit niin Pariisin kuin muillekin matkakuville.

  Filmi kuitenkin on ollut kamerassa ihan oikein, kun toimi kuitenkin oikein ja näytti jopa oikeaa numeroa kun filmi loppui (viimeksi antoo kuvata vähemmän koska olin rullaillut sitä miten sattuu kun olin sitä asettanut). Harmittaa kyllä vietävästi, tosin onneksi olin kyllä kuvannut digijärkkärilläkin, mutta filmillä oli paljon sellaisia kuvia, joita en digitaaliseksi ikuistanut.

  Ehkä parempi onni ensi filmissä. Ja joo, edelliset on onnistunut hyvin lukuunottamatta muutamaa hutilaukausta.

  1. Voieiiiii, voi sillä olla :’–( Mun mielestä filmiä ei saa viedä siitä tarkastuksesta läpi, se voi viottua siinä kokonaan. Jossain oli joskus ohje että kantsii antaa virkailijalle muovipussissa ne, ja ilmeisesti ruumaan mennessä ne saatetaan läpivalaista vieläkin rajummin. Mäkin oon kyllä ottanut reissuun kameran ja filmit, mutta ne on sit varmaan olleet jotain uudempia läpivalaisukoneita jotka ei viota filmejä – googlailin äsken vähän ja ilmeisesti jotkut läpivalaisut pilaa filmin ja jotkut ei. Sulla on käynyt tosi huono tuuri :-(

   Joo, mutta mä luulen että tuo ”valon vuotaminen” lomon kameroissa tarkoittaa sitä, että ne on muovia ja edullisia -> joskus runko ei ole ihan tiivis ja sieltä vilkkuu valoa filmille. Silloin kuville käy näin-> http://farm8.staticflickr.com/7430/9283402300_02cd89dd98_o.jpg (alareunassa tuommoinen valoläntti)

   Voi sua. Harmittaa! :—(