Helsingissä

lifestyle, ravintolat Helsinki, ruoka
6 kommenttia

Taidanpa ravata tänä vuonna Helsingissä ahkerammin kuin koskaan aiemmin. Kuluneen viikon työreissulla ehdin treffata Henriikan – ensin höpöttelyjen merkeissä Johan & Nyströmillä josta suuntasimme herkuttelemaan superfoodeilla ja kuuntelemaan Anne Kukkohovin Supermood-sarjan esittelyä Cocovin pop up -shopiin. Mä en ikinä pääse/pysty lähtemään keskellä viikkoa/jaksa/viitsi laittaa rahaa junalippuihin, vaikka Helsingissä usein oliskin kivoja tapahtumia joihin olis mukava osallistua. Oli siis kiva kerrankin kävästä jossain. 

Henriikka järkyttyi mun mainitessa syntymäpäivästäni, joka sattui olemaan juuri tuona päivänä. Mun olis kuulemma kuulunut tehdä synttäreistäni paljon isompi numero ja vaikka kulkea koko päivä kruunu päässä – hahaa, haastetta ens vuodelle! Ehkä järkkään sit jotkut megakemut kun mittarissa on neljännesvuosisata, huhh huh. Mutta hei, kellä on sopiva synttärikortti valmiina laukussa? No Henriikallapa tietysti. En kestä! 

Oon niin iloinen, että oon saanut tutustua Henriikkaan. Siinä on kyllä semmoinen tyyppi, ettei toista. Lahjakas, upea ja fiksu. Jotenkin oon aina fiilistellyt Henriikan blogin perusteella, että tuossapa mainio tyyppi, eikä ennakko-oletukseni menneet lainkaan pieleen. 

Johan & Nyström on melkoisen söpö. Söin ihan hiton hyvän leivän; sen välissä oli ainakin punajuurta, pestoa, päärynää ja vuohenjuustoa. Huhhhuh. Raakakakutkin näytti ihanalta, mutta jotenkin aavisteltiin Henriikan kanssa että illalla saattais olla tiedossa raakakakkuja…. Ja oikeassahan me oltiin. 

”Terveisin: Luuseri, joka unohti.”

Ja sitten sitä raakakakkua. Herkuteltiin ja kuunneltiin Supermood-sarjan syntytarinaa. En malta oottaa, että pääsen raportoimaan teille noista parista tuotteesta, jotka sain testiin. Vaikuttavat tehokkailta, toivotaan että sopivat mun herkälle iholle. Onko kukaan teistä testannut? Ovat luonnonkosmetiikan kriteerit täyttäviä, vaikka näillä ei sertifikaattia olekaan. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Eli Katajanokan rannassa kävit. Mä oon nyt kahdesti joutunu ohittaan ton, vaikka tehny mieli käydä. Ens kerralla kun meen Helsinkiin pidemmäks aikaa, täytyy ottaa asiaksi, vaikka nytkin ens viikolla meen taas ihan vierestä ohi.

  Noiden kahveja nimittäin käyttävät myös siellä Vallilassa Suvannossa, jossa oon käyny pariin otteeseen. En tiedä luitko siitä, mutta ne omistajat kehu, että on todella käymisen arvoinen paikka tämä omakin kahvila.

  1. En oo lukenut! Mutta joo, kahvit ovat olleet aina loistavia. Viimeks oli Kenialaista aika vaaleapaahtoista kahvia – jollaista en yleensä valkkais, koska juon tummapaahtoa – mutta tuolla se oli supehyvää, marjaisaa ja jotenkin siitä erotti helpolla tosi paljon vivahteita. Ja latte minkä join edelliskäynnillä, oli super. Suosittelen siis!

 2. Äh, oon niin kade. Miksen saanut kutsua tuonne, äää vää vääää! :D Meillä oli pikkujoulut Johan&Nyströmissä yksi vuosi, olipa kivaa. <3

  1. Voieii!! Tuolla oli kyllä aika pieni jengi kasassa. Tuntuu että nykyisin tapahtumiin kutsutut bloggaajavalinnat ei oo usein edes mitenkään kovin loogisia :-D

   Johan & Nyström on kyllä aiiivan ihana!