cheers!

ruoka
5 kommenttia

Oops! Löysin just blogin luonnosarkistoista yhdet kivat kuvat alkusyksyltä ja ajattelin, että näistä vois olla iloa jollekulle lauantain illallista miettivälle. Kevyemmällä linjalle mennään, mutta tämä ruokaisa salaatti täyttää varmasti. Annoskoossa ei ole syytä säästellä, kun kyseessä on salaatti – kuten kuvista näkyy… :-d 

Viikuna-vuohenjuusto-salaatti:
– babypinaattia
– rucolaa
– porkkanaa
– punasipulia
– kirsikkatomaattia
– viikunoita 
– laadukasta vuohenjuustoa (esim. Stockan herkusta oh yes)
– viikunabalsamicoa
– pähkinöitä & siemeniä

Mmmmh! Ihan törkeän hyvää. Avokado ja kurkku sopii tähän settiin myös. Kaveriksi skumppaa tai kuivaa valkkaria. Ja laseihin tietty siistit cocktail-tikut, ha. Jos salaatista haluaa ruokaisamman, kantsii kaveriksi keittää esim. kvinoaa tai couscousta. Maustan kvinoan toisinaan pestolla, veikkaan että se sopisi tähänkin salaattiin hyvin. Rentoa viikonloppua! xx 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. aiaijai kun on herkullisen näköistä!! ;-* nam! pitää kokeilla jonakin toisena iltana kun nyt ei oo kyllä tommosia herkkuaineksia käsillä.. just laitoin kans piirakan uuniin, khihii kasvispiirakkaa sun ohjeella! se on maailman parasta ja teen sitä aika usein, silti googletan aina reseptin ”ida 365 kasvispiirakka” että en vaan unoha mitään haha :D ihanaa lauantai-iltaa sulle ida <3

    1. JEEE, noniin!:-* Ja hihii, en kestä, ihana kuulla!! ^____^<3 mäkin muutes googlaan sen välillä kun en oo kirjoittanut sitä mun reseptikirjaan ylös.... hahaa.

  2. Aah en kestä näitä sun ruokajuttuja! Kommentoin nyt ihan urakalla näköjään, haha. Jäänyt postauksia vähän lukematta viime aijoilta.. Tää resepti vois mennä kokeiluun viikonlopun aikana, vuohenjuustoa kerkeskin tulla jo ikävä!

    1. Ihana :’—–D just parasta avata kommenttiboksi ja olla silleen JEEEEE KOLME KOMMENTTIIIII!!!!

  3. Hahah :D Tein just tätä salaattia ja on hyvää! Kaupassa ei ollut viikunoita (ei oo varmaan ihan sesonki just nyt) niin laitoin mangoa ja luumua. Eikä mulla oo balsamicoakaan kun se ei oo kai hirveen terveellistä, mutta toimii silti hyvin!