musakorneri

musiikki
8 kommenttia

Say Lou Lou – Nothing But A Heartbeat

Tää biisi on varmasti tän viikon soitetuin; tykkään ihan hulluna, niin tarttuva ja jotenkin aavistuksen keväinen. Tai sit liitän tän biisin Köpiksen kuiviin kävelyteihin, auringonpaisteeseen ja sulavaan lumeen. Onneksi on jo vähän keväisempiä päiviä välillä. 

Mew – Satellites

Voi Mew. Koskettaa aina. Mew on ekoja bändejä, jotka löysin silloin kun mun musiikkimakuni alkoi muodostua sellaiseen suuntaan, mitä se nyt on. Tästä uudesta kipaleestakin tulee nostalginen olo, ihan vaan näiden tuttujen melodioiden takia. Tuttu ja turvallinen mutta silti sävähdyttävä – sitä Mew on mulle.

Interpol – All the Rage Back Home

Interpolia oon kuunnellut ihan liian vähän siihen nähden miten paljon pidän niistä parista biisistä joita oon kuunnellut enemmän. Tämä on yksi niistä; aika helppo tosin, näyttää olevan Spotifyssäkin soitetuin kipale. 

ASTR – No type (Rae Sremmurd cover)

Huh mikä cover Rae Sremmurdin No typestä! Aaa. Hullun hyvä!!!!

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tykkään vaan enemmän koko ajan Say Lou Lousta :-D Hauskaa aatella että olin niitten keikalla kaks kertaa viime kesänä, toivottavasti pääsee ens kesänäkin :)

    1. NO NIIN MÄKIN! Thanks god niiden albumi julkaistaan pian!!! Uaaah mä en, mä niin haluan :D

  2. Ei vitsiiiiiii nää musacornerit on ihan parhaita!!!!1 Oon tosi laiska etsimään itse uutta musiikkia, ootan aina ihan innolla näitä! Täältä löytyy joka kerta joku siisti biisi :—-)) kiitos että jaksat tehdä tällasia! :-*

    1. JEEE Kata ihana, kiitos! :-* Hihiii todellakin, löydän joskus niin paljon kerralla uutta hyvää musiikkia että tekis mieli postata maanantaina heti uusiks musakornerit, mutta tää on musta kiva kerran viikossa juttu :-)

  3. aaahhhh, say lou loun biisit tuntuvat paranevan aina vaan !! toivottavasti pian saataisiin kokopitkä levy suurilta osin täynnä vielä julkaisemattomia biisejä.. ja mulla ihan samanlaiset fiilikset mewistä <3___<3

    1. JEP! Ihan superhyvä kipale tuo. Ja siis eeeäääähh mehän saadaan, nyt helmikuun aikana kuules!!!!!!!!