Chelsea boots

muoti
7 kommenttia

Joskus sitä sattuu oikeaan paikkaan oikeaan aikaan; kauan etsinnöissä olleet chelsea bootsit pienellä twistillä löytyivät superalesta! ”Pieni twisti” meinaa tässä yhteydessä terävää kärkeä – jännä miten monen pyöreäkärkisen vuoden jälkeen alkaa teräväkin vihdoin näyttää raikkaalta (ja tämmöiset avokkaat olisivat täydelliset kesäksi…). Oikea paikka oikeaan aikaan taasen tarkoittaa tässä yhteydessä Stockan -60% alennuksia, näille laadukkaanoloisille nahkakengille jäi alennuksen jälkeen hintaa n. 32€. En kestä. Kolmekutonen on tässä mallissa tavattoman tiukkavartinen ja malli muutenkin kapea, joten ehkäpä onni oli nyt minun minijalkojeni puolella!

Vagabondin spring & summer 2015 -mallisto on muutes julkaistu; kun mielessä on vaikka mitä ihania kevätkenkiä, ei kyllä jaksaisi enää tarpoa nietoksissa… En tiedä uskallanko korkata näitä muutes ihan vielä, pelkään että näihin tulee teiden suolauksesta sellaiset valkoiset rannut? Vai auttaakohan etukäteen suojaaminen tarpeeksi? Köpiksessä näitä olis jo voinut käyttää, siellä oli ihan sulat kadut!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihanat kengät :) Tosi ajattomat, sopivat tyyliin ehkä jopa vuosikymmeniksi :)

  1. Kiitos!! :—) Oon samaa mieltä, ehken siis tohdi vielä korkata näitä etteivät mene loskassa hiekoitussuolasta pilalle.

 2. oi ihana kenkälöytö!! oon myös kuolaillut tota vagabondin uutta mallistoa koska vagabond on ikuisesti mun heikkous…mitähän päädyn ostamaan tuolta tällä kertaa hmmm

  1. eiköööö <3__<3 ja siis jep, sama fiilis, vagabond onnistuu poikkeuksetta.

 3. Mitäs mitäs! En oo siis ainoa joka on tässä jo ruvennu haikailemaan teräväkärkisiä kenkiä!! :) Ai hitsi kun niitä on metsästetty, mutta ei oo osunut mulla vielä vastaan :/ Mutta noi sun näyttää vallan kaunihilta!

  sweet, elikkäs makiaa! ;—–))

  1. UUU naisss!!! ;–) teräväkärkiset tuntuu jotenkin päheiltä kun pyöreäkärkiset niin perus… jänskää!