Uutta Florence + Machinea

musiikki
10 kommenttia

Florence + Machine – What kind of Man

HUHHHUH, tätä on odotettu, uutta Florence + Machinea! Mun ihastus Florence + Machineen syttyi syksyllä 2011 Ceremonials-albumin julkaisun tienoilla. Sen myötä tutustuin kunnolla myös edeltävään Lungs-albumiin. Muistan miten kuuntelin tuota tokaa albumia jatkuvasti tuona syksynä ja talvena, tykkään jokaisesta biisistä ja koko albumi koskettaa yhäkin.

Jännää miten tuo syksy 2011 on jäänyt jotenkin niin elävästi mieleen; muistan sen syksyn tuoksut, lempiteen, kivoimmat vaateostokset, musiikki-ihastukset, monet keskustelut ystävien kanssa, fiilikset ja tunnelmat ihan älyttömän hyvin. Kai se oli mulle jotain suurta itsenäistymisen aikaa ja semmoista kliseiseltä kuulostavaa oman itsensä löytämistä. Siksi kai tuo Ceremonials-albumikin on niin tärkeä.

Uusi kipale on tuttua Florencea mutta uudella twistillä. Tykkään tästä tunnistettavuudesta, mutta What kind of Man ei ole silti liian tuttu. Video on aika ihanan artsy, joten voi olla että biisin pääsee paremmin sisälle Spotifystä kuuntelemalla. Mitäs te tuumitte?! Pitää varmaan kohta ostaa ne Flow-liput, en todellakaan halua missata tätä. <3___<3

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. tykkääään!! mulla on ihan samat fiilikset tosta ceremonials albumista! ne kaikki biisit on vaan upeita ja tuo paljon muistoja mieleen. flow-festareille on pakko kyl päästä tänä vuonna, en voi ees kuvitella kuinka upeilta ne biisit kuulostaa varmaan livenä! :)

 2. no tätä on todellakin odotettu !!! ite löysin florencen aikoinaan joskus ysiluokalla ja viimeistään kun heavy in your arms oli kolmannen twilightin soundtrackilla (… muistoja :-DD) olin ihan rakastunut. tää uusi biisi on tosi huippu, ei niin teatraalinen kuin ceremonialsin biisit, muttei silti aivan samanlainen ekan levyn matskunkaan kanssa. voi kunpa munkin tie veisi flow’hun kesällä !!

  1. KAUAN! Hartaasti! :–D Mut hitsi, ei tarvinnut pettyä. HAhahah voi twilight… oon mäkin noita isoimpia hittibiisejä kuunnellut tietty jo ennen Ceremonialsia, mut siihen levyn mä sit oikeasti ihastuin.

 3. ÄÄ jaiks tätä on odotettu kauan ja hartaasti! Toivottavasti minäkin pääsen kuulemaan Florencea jälleen Flow’hun :)) Ainakin 2010 Ruississa olivat iihan huippuja! Olispa jo kesä:–)

 4. Voi, mulle Ceremonials tuo niin mieleen kevään 2012. Olin ajanut mun vanhalla autonrämällä Tampereelle pääsykokeeseen, selvinnyt siitä jokseenkin kunnialla ja paluumatkalla pysähdyin Ideaparkiin. Pääsykoestressi purkautui levykaupasssa, jonne tärväsin aikin satasen. Siinä levypinkassa oli myös Ceremonials, joka on kyllä kirkkaasti yks viime vuosien parhaista levyistä. : )

  1. Oi eii, vapauttavia muistoja sunkin muistoissa! :-* Ihanaa, parhaita on sellaiset levyt joista jää just näin selkeät muistot ja fiilikset. Ai että.

 5. uskalsin vasta nyt kuunnella tän uuden biisin ja hmmm, aika mixed feelings. mulle taas just lungs-albumi on varmaan yks tärkeimmistä levyistä koskaan, mutta jossain vaiheessa kiinnostus florenceen lopahti täysin. ehkä pitää oottaa että tulee kokonainen uus albumi ulos ja katsoo sitten, jaksaako innostaa :–D

  1. Oi ei!!! :-D mulle tulee yliannostuksia kans välillä, mutta se on ihan ok kun mun tyyliin kuuluu muutenkin kuluttaa hyvät biisit loppuun, sit tarviikin taas vähän taukoa että jaksaa uudelleen innostua.

   Hitsit, sun pitää oottaa albumia. iiks.