Lempituoksu & tietotekninen epäonni

kauneus
2 kommenttia

 Kaunista maanantaita tyypit!

Huvittavaa miten pienillä asioilla on niin paljon väliä. Esimerkiksi sillä, mitä hajuvettä suihkii aamulla – nyt kun mulla on uusi puteli mun ikisuosikkia, D&G L’Impératricea, on mulla idamaisempi fiilis.

Tosin ihan kaikkea ei tämäkään tuoksu pelasta…. mun viikonloppuni oli katastrofaalinen tietotekniikan suhteen; tässä on nyt prakannut puhelin ja tietokone. Ei joku teistä oo sattunut tekemään macilleen Yosemite OS X -päivitystä onnistuneesti tai vähemmän onnistuneesti…? Kaipaisin vähän tukea kun mun kone on tehnyt päivitystä viimeiset 24h. Jumissa samassa kohdassa, mutta raksuttelee. Googlasin että joillain päivitys on kestänyt tyyliin 60h, miten se on mahdollista edes, ei kellään ole aikaa odottaa tuollaisia tuntimääriä?! Moni oli myös saanut latauksen loppuun käynnistämällä koneen uudelleen, mutta ajatus päivityksen kesken jäämisestä ahdistaa. En tiiä. Hitsi että tietotekniikan toimimattomuus raivostuttaa……. etenkin kun kaikki mun työt ja oppari on tietokoneen varassa. Äh.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Sain saman tuoksun viime vuonna poikaystäväältä synttärilahjaksi ja se on kyllä ollu yksi lemppareista siitä asti! Toinen suosikki on se D&G:n 18. Ja voi, ikävä kuulla että päivitys ei suju kovin hyvin. Päivitin macin reilu kuukausi sitten, laitoin koneen illalla hyrräämään ja aamulla se oli valmis. Mitenköhän vanha koneesi on? Ootko katsonut Hopeisen omenan foorumilta löytyisikö sieltä neuvoja, itse oon ainakin moniin pulmiin löytänyt sieltä ratkaisun. Toivottavasti se siitä vielä tokenee!

    1. Oi että! :’–) Tuo on ihan paras. Onko 18 se kuu-niminen? Mulle no jäänyt mieleen että 3 ja 18 oli parhaimmat.

      Uuuh joo :–( No siis mun kone on supervanha, katoin just tiedoista että mid-2008!!! :-D Tosin sisko on tainnut alunperin ostaa tän 2009 ja mun käytössä tää on ollut jostain 2011. Että ei ehkä ihme että jumittaa. MUTTA!!!!! Googlasin eilen illalla kunnon nörttinä kaikkia keinoja korjata ongelma ja SAIN TÄN AUKI!!! Toimii hitaahkosti, päivitys silti tehtynä mutta ainakin toimii! IIK. Nyt äkkiä kaikki loputkin varmuuskopiot talteen.