Drinkkibileet

lifestyle, ruoka
20 kommenttia

* Yhteistyössä Suomen Lähikauppa

Tässä kodissa tullut asuttua jo miltei puoli vuotta, joten oli jo aikakin järjestää tuparit ystäville. Musta on ihana suunnitella ja organisoida kemuja ja tapahtumia, joten halusin ottaa tästäkin juhlasta kaiken ilon irti. En tosin tiedä, miksi päätin haastaa itseni ja ajoittaa kemut kevättalven kiireisimpään hetkeen. Onneksi kaikki järjestely sujui suhteellisen vaivattomasti, ostoksetkin hoituivat suurimmilta osin kotimatkalla työpäivän jälkeen. 

Mutta siihen tärkeimpään, eli kemuihin. Drinkkien ja cocktailien ystävänä järjestin drinkkibile-tuparit! Minua pyydettiin mukaan Suomen Lähikaupan yhteistyöhön ja lähdin mukaan innolla, kun tajusin miten mainiosta se sopisi tupareiden järjestämisen kanssa. Kävin shoppailemassa tuparitarpeita Tammelan uudistuneesta Siwasta. Se on toinen Tampereen uusista ja tyylikkäistä Siwoista, toinen löytyy Tesomalta. Tuo Tammelan Siwa palveli aiemmin Valintatalona ja on nyt uudistuksen myötä siisti ja raikas.  Kiinnitin huomiota kattavaan hevi-osastoon ja ilmavaan tunnelmaan (ja mustiin koreihin, joihin hedelmät oli aseteltu). 

Kunnon hedelmävalikoima! 

Satasen budjetilla sai kaikki perustarpeet kemuihin; naposteltavat, dippijutut, kahvia, lantringit drinkkejä ajatellen ja tietty paljon jääpalapusseja! Ja kimpun kukkia. Ei tarvinnut paljoa pohtia löytyykö omat suosikit sillä valikoima oli kattava. 

Cocktail-pöytä koreana.
Vihdoin kaikki mun jemmaamat drinkkitikut ja sateenvarjot pääsivät käyttöön!

Joku oli tuunannut mun kuivakukka-asetelmaa drinkkitikulla
-niin ilahduttava, että taidan jättää sen tuohon. 

En oikeasti muista koska mulla on viimeksi ollut näin hauskaa – rakkaimpia ja villeimpiä tyyppejä talo täynnä ja ihanan paljon niitä ihmisiä, joita ei nää kovin usein. Olen mä sen aina tiennyt, mutta vitsit miten se korostui viikonloppuna; mulla on ihan sairaan hyviä tyyppejä mun ympärillä.  Niin monia kivoja keskusteluja ja kuulumisten vaihtoa, toinen toistaan upeampia drinkkejä (ja pari pieleen mennyttä kokeilua, hahah). Baarissa sain houkuteltua tanssilattialle tyypin joka väittää, ettei koskaan tanssi. Tunnussanat huulipunalla baarin peiliin ja yöpizzalle.  Ja aamulla hymyilytti ihan yhtä paljon. Ai että. Kiitos ihanista kemuista ystävät! xx 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. :-* oli ihan huikeen hauskaa! vähän kaduttaa et jäi jopin tanssimuuvit sit väliin haha

  1. HAhaa VOI ETTÄ ne oli legendaariset!!! :–D Tuntu että oli minilarppi käynnissä kun Jopi niin eläyty, Milja ja me muut tietty kanssa. Hahaha. Löytykö sen paita lopulta…?

 2. ”Tunnussanat huulipunalla baarin peiliin”? kuulostaapa tyhmältä tempaukselta!

  1. Hohoo, nooo tietäisit jos olisit käynyt Roskassa :–D se on se juttu siellä, eipäs olla noin nipoja!

  1. Hihii kiitos!! :-) Oli kyllä ihan superkivaa, ihania tyyppejä ja rento meininki. Mullakin, en stressannut, hahaa!

 3. nyt haluun cooleja sateenvaroja ja pillejä. muistan äidin antaneen meidän juoda jaffaa supermakeilla kiemurapilleillä vain jos oli mahataudissa. pitääpä tsekata ebay x–D

  1. !!!!! meilläkin sai juoda kiemurapillillä vain erikoistapauksessa; ne oli kuulemma vaikea pestä :–D uskon.Hahaa, tsekkaa ihmesssä, oon niin fiiliksissä noista!

 4. Voi vide mua ärsyttää, et missasin nää juhlat flunssamuijana! Näyttää niin ihanalta! Pidetään uudet cocktail-partyt keväämmällä, haha :-D

 5. Tuun joskus kuokkimaan sun drinkkibileisiin… Tai sit pidetään täällä mun luona!! ;-)

  1. TODELLAKIIIIIN!!! PLIIIS kutsu kylään oon jo tulossa!!!!!!! Puhuttiin myös Henriikan kans et mä sä se SUSHILLE.