Minimalistinen keittiön lamppu

sisustus
8 kommenttia

Mulla on vihdoin lamput katossa! Huh huh. Näköjään kesti sen puoli vuotta löytää mieleiset, sen verranhan mä täällä olen jo ehtinyt asustaa. Onneksi en tyytynyt mihinkään kompromissiratkaisuun (tai no kai se on kompromissi jos ei ole varaa ostaa tätä tai tätä ja on vain pakko etsiä jotain edullisempaa), vaan löysin molempiin huoneisiin, keittiöön ja olkkariin, kivat valaisimet. Keittiöön ihanan yksinkertainen lamppu jossa on jotain ihanan retroa. Retro ei sanana tosin anna mun mieleen oikeanlaista mielleyhtymää, mutta milläs muulla termillä tuota minimalismin ja _____ yhdistelmää voisi kuvata? Ehkä sisustusasiantuntijat tietävät?

Pitäisi joskus näyttää teille miltä mun keittiö näytti ennen remonttia. Täällä oli ei-niin-tyylikkäät alkuperäiset kaapistot ja vaikka mitä upeita ratkaisuja. Tää on nykyisin niin kaunis ja vaalea, mutta en ole tainnut ottaa blogiin kuvia jossa näkyisi juuri ruokapöytää enempää. 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihana! Ikeasta ? Oon ainakin samantapaista itsekkin katsellut sieltä. Itselläkin muutto edessä taas ja tällä kertaa päätin lähteä samalla mentaliteetillä liikenteeseen: mitään väliaikaista en osta, mielummin olen ilman jos tarpeeksi täydellistä ei löydy :)

  1. Joo, Ikeasta! Tuntuu ettei siellä oo vuosiin ollut mitään uutta ja hienoa mutta vitsit, tuosta mä tykkään.

   Hei jes, asenne oikein! Sitä vaan ärsyyntyy hulluna jos kotona on kompromisseja :-s

 2. Oi, mikä lamppu. Tuollaisen voisin itsekin kelpuuttaa, jos hinta kerran ei ole päätähuimaava. Eli siis, mistä tuollaisia saa? :D

 3. Mulla on toi sama lamppu jalka- ja pöytälamppuna (vähän innostuin, mutta ovat sentään eri huoneissa). Toimii kyllä noin kattolamppunakin tosi hyvin :)

  1. NO ymmärrän täysin! On muuten söpö. Jalkalamppukin itseasiassa kiinnostais olkkariin……

 4. Oi, ihana lamppu! Ei ois kyllä tullu Ikea ekana mieleen! Tollasta tyyliä kuvailisin vähän samoin kuin säkin, minimalistisen retro :) Mutta skandinaavinen! Eli skandinaavisen retrominimaali? :D Tosin skandinaavinen tyyli on itsessään minimalistista, joten vaan skandinaavisen retro? MCM eli mid-century modern on nyt ollu pinnalla pari vuotta :) Toi lamppu on kyllä tyyliltään vähän enemmän 60-lukuinen.

  1. UUU ihana analyysi!!! Kuulostaa oikeelta. Toi on kyllä joo 60-lukua henkivä, jos oikein osaan aatella. Mut minimalistinen retro on aika kuvaava, vaikka retrosta tulee sanana mieleen sinapinkeltainen ja isot graafiset kuviot, tyyliin ruskeat nanso-kukat. XD