Punottu laukku

muoti
9 kommenttia

Pitkästä aikaa mulla kävi tuuri kirpparilla; löysin sievän punotun laukun kesäksi! Tai miksei tätä voisi jo nyt käyttää, mutta nään tän jotenkin tosi hyvin mun vaalean liehutakin kaverina. Hintaa jäi vähän reilu neljä euroa Fidan ystävällisen myyjän tiedusteltua opiskelijakorttia. 

Tuntuu että kirppiksiltä on nykyään vaikea löytää mitään mieluista. Pöydät täyttyvät halvannäköisestä kertakäyttömuodista ja ylihinnoitelluista tavarasta. Kesän to do -listalle kuuluu ihan ehdottomasti kirppiskierros jollain pienellä paikkakunnalla tai parilla, josko niistä tekis parempia löytöjä mitä täältä. Uskallatteko paljastaa mistä päin Suomea voi tehdä kivoja löytöjä? Tai kaupunkeja, joissa on useita kirppiksiä? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Joo, ei todellakaan löydy kirppareilta mitään kivaa :( En muista koska viimeksi olisin ostanut sieltä jotain. Odotan, että kohta pääsen tutustumaan Helsingin puolen kirppiksiin, siellä kuulemma on hinta-laatutaso paremmin kohdillaan.

  1. No jep, plääh! Oiskohan Helsingissä parempi tarjonta joo? Kaivarin Kanuuna ainakin ihastutti, hintataso oli kovempi mutta niinpä oli laatu ja merkitkin, joita siellä myytiin.

 2. Allekirjoitan täysin ajatuksesi kirppareiden nykymeiningeistä! Koko kirppariskene on alkanut jurppimaan. Ylihintaista edellisen sesongin rättiä, rettua ja akryyliä – yäk. Kirppareilla tuntuu myös pyörivän paljon tyyppejä, jotka nappaavat uusista myyntipöydistä parhaat päältä ja pistävät ne sitten omaan vakipöytäänsä tuplahinnalla. Myös kiinalaiskrääsän ja muun uuden tavaran myynti ärsyttää, sehän on koko kirpputoriperiaatteen vastaista.
  Parhaita löytöjä tekee ehdottomasti keskustan ulkopuolelta, esim. Hervannan Fida oli varsinainen aarreaitta!

  1. JEP. Ja siis mun mielestä vähän käytetylle trendikkäälle/laadukkaalle vaatteelle on todellakin kanavansa, esim. remarket/ we started this / muotikirppis / fashion kirppis ja muut tuollaiset, mutta ei sellasella surkealaatuiselle rytkylle oo mitään kysyntää missään. Ja se pitäis ymmärtää jo sitä vaatetta uutena ostaessa, mut ei se tunnu menevän niin :-(

   Ja joo, noita on kans paljon. Tampereellakin ainakin yhdessä suosituimmista kirppiksistä harjoitetaan tuota tosi paljon, niin ärsyttävää. Vie pointin kaikelta. Ja just se kiinakrääsä, eiiih…..

   Hervannassa on myös joku ihan tosi random minikirppis, joku ehkä päihdetyötä tukeva tms josta oon kerran tehnyt ihan mahtilöytöjä, mm. mun nahkahameen jollain parilla eurolla!!!!

 3. Toi on kyllä totta kirppiksien suhteen, harvemmin sieltä mitään enää löytää varsinkaan keskustan kirppiksiltä. Mutta kun lähtee vähän tästä keskustasta kauemmas (esim Kangasala ja Lielahti) niin usein löytyy kivempia juttuja jo :– ) Hervannan Uffillakin on usein kivoja juttuja.
  Harmittaa kun kirppiksistä on tullut vaan semmoi trendien dumppauskeskuksia…
  Tuo laukku on kyllä kovin soma !!

  1. Jep :—( Mutta totta, Lielahdessa on ainakin ollut enemmän potentiaalia ja varmaan just Kangasallakin, mut ei tuu käytyä kovin usein kummassakaan! Pitäis, vois tehdä vaan semmosia kirppissuunnistuksia.

   Hihii kiitos!! :-*

 4. Oiii, ihana tuo laukku ! :) Ja todellakin komppaan tätä Tampereen keskustan kirppisten tarjontaa, ihan surkeeta :-( Pitäis todellakin tehdä joku ekskursio Lietsuun tai vitsi vaikka Lempäälään : D

  1. Kiiitos!! :–)

   Ja siis jep, todellakin!! Lietsussa vielä on useempi kirppis kierrettävänä. To do -listalle!

 5. Minäkin yhdyn tähän kirppisjupinaan. Oon aiemmin ostanut enemmistön vaatteistani ja muusta kirppareilta, mutta nykyään ne tulee kierrettyä aina läpi ostamatta mitään. Tosi harvoin löytyy jotain oikeasti löytöjä. Uff ja Fida on vielä ihan jees (tosin UFFn hinnat on aika huimaavat, muulloin kuin tasarahapäivinä) ja nettikirppareita ja huutiksia tulee pengottua myös.

  Täällä Jyväskylässä on myös tosi ihana vanhantavaran putiikki Tilpehöri Väinönkadulla. Siellä on pienessä putiikissa katosta lattiaan vanhaa tavaraa, astiaa, purkkia, keittiövälinettä, valokuvakehyksiä, kortteja, aterimia, laukkuja, asusteita, jopa vanhoja hattuja. Eikä hinnatkaan ole mitään aivan järjettömiä.

  Viime kesänä Jyväskylässä oli myös Toivolan vanhalla pihalla sellainen salaputiikki niminen vintagekauppa, myöskin kohtuuhinnoilla ja oli paljon esim. vanhaa suomalaista vaatetta, kenkää ja laukkua. Toivottavasti tällaisia tulisi vastaisuudessakin enemmän katukuvaan.