Uhmaiässä?

lifestyle
8 kommenttia

Eiii hitsit, melkein meinasin missata blogin synttärit!! Tämä blogi täyttää tänään viisi vuotta, JEE! Saas nähdä joko ollaan jonkinmoisessa uhmaiässä. Innostuin selaamaan kuvia tämän blogin perustamisvuodelta, eli vuodelta 2010, ja tuntuu että silloin sitä oltiin itse kukin uhmaiässä…. Lukio oli loppumassa ja loppui, muutin ensimmäiseen omaan kotiin, ärsyynnyin blogiskenestä ja hetkeksi lopetin bloggaamisen, kunnes perustin tämän blogin. Tein kesän ja syksyn töitä, blogi siirtyi ekan portaalin alle ja tunsin itseni tosi aikuiseksi. Nyt hymyilyttää ja olen varma, että seuraavan viiden vuoden päästä hymyilyttää taas. Että sitä oli silloin niin nuori

 

Aina välillä kommenttiboksiin eksyy postaustoiveita, ja vaikka mun oma pääni pursuaa niitä yleensä niin paljon ettei tarvitse juuri apuja kysellä, on kiva tietää jos teillä on jotain toiveita mielessä. Mun omissa toiveissa olis jonkinlainen videosisältö, mutta en tiedä millainen. Aion myös haastaa itseni testaamaan uusia kasvisreseptejä (myös vegaanisia) ja aion raportoida niistä sitten tännekin jos löydän hyviä ohjeita tai mainioita yhdistelmiä. Tampereen lempipaikkoja toivotaan usein, mutta koska se on niin laaja aihe, löytyy Tampere-suositukset aina tuon Tampere-tägin alta. Sinne niitä tippu hiljalleen. Olen lupaillut myöskin lisää luonnonkosmetiikkasuosituksia, ne vaikuttavat kovin toivotuilta. Mitähän muuta? Saa kertoa, jos jotain on mielessä. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Onnea uhmaikäiselle! Jään innolla odottelemaan vegereseptejä :-)

  Ps. Aaaa voi vitsi noita kesäkuvia, tulis jo kesä ja lämpöiset ja ruoholta tuoksuvat kesäillat! <3

  1. Hihii kiitos!! :-* Ja joo, niiden suhteen aion jatkossa olla aikaansaavempi; usein unohtuu kuvata ruoka ja usein tekee samoilla resepteillä vaan. Hyvä haaste itsellekin!

 2. HAPPY HAPPY B-DAY! Minä kaipaan kuvia vaan sun arjesta. Iltapalasta, aamupalasta, kuvia kesken työpäivän, kävelyistä ja hyvistä maisemista ja hetkistä.

  Oot paras.

  1. Jee, paras sinä<3!

   Arkifiilistely on kyllä jäänyt viime aikoina vähemmälle. Hassua! Kai se on siirtynyt niin Instagrammiin.

 3. Onnittelut viisivuotiaalle :) Reseptit on jees! Tällä hetkellä kiinnostais ainakin smoothiet ja että miten voi hyödyntää kasvisten satokautta ruuan valmistuksessa, kun skaala on vähän rajatumpi. En tiedä ootko kuullut esim. satokausikalenterista, itse ostin niitä joululahjaksi ja kiinnostais tehdä ostoksia enemmän sen pohjalta.

  1. Jee, kiitos! Mä aina mietin oonko postannut smoothieista jo ihan tarpeeksi, että kiinnostaako ne pienillä twisteillä ketään. Pitäis ehkä tehdä vinkkaukset niistä superfoodeista yms joita yleensä käytän tai jotain.

   Satokausikalenteri kiinnostaa mua joo, mulla ei siis kyllä ole sitä :-) Jonkin verran sitä tietää kyllä satokausista ilmankin, mutta pitäis lisää opiskella. Kiinnostava juttu!

 4. ONNEKSI OLKOON MUN LEMPIBLOGILLE <3 :3 Pysy sellaisena kuin olet – sun jutut aiheesta kuin aiheesta kiinnostaa ja innostaa mua kyllä aina!

  1. AAAA ihana Pajuuuu!!! <3 :-*** KIIITOS!!! Huh että sä aina piristät mua!!