Liehutakki

muoti
10 kommenttia

coat – H&M (gifted) · hat – Topshop · top – Asos · jeans – Tiger of Sweden (gifted/Inch”) 
leather bag – & Other Stories · loafers – Vagabond · watch – Casio

Liehutakki on kiva, mutta jostain syystä en oikein osannut käyttää sitä kesällä.  Enkä edes alkusyksystä. Nyt vihdoin tajusin millaisten vaatteiden kanssa tämä minun päälläni toimii: yksinkertaisten! Ylläriiii, ihan kuin mun kaapista mitään tosi monimutkaista löytyisikään.

Hassua silti että joku vaate on ihan sun tyylinen muttet muka osaakaan käyttää sitä. Tuossa takissa eniten mietitytti varmaan valkoinen väri eikä esim. pituus. Toimii yllättävän hyvin mustien vaatteidenkin kanssa,  jes! Vielä tarkenee alkuillan näin ohuella takilla, yöksi pitää pistää neule takin alle. Mitäs te tuumitte liehutakeista? 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. mä oon ihan rakastunu mun liehutakkiin, harmittaa että nyt kun ilmat viilene joudun luopumaan sen käytöstä.. se lisää mukavasti draamaa joka asuun ! sun päällä näyttää liehu-asia erittäin hyvältä <3

  2. Mun mielestä aivan mielettömin ihana asu, ja sen kaikki eri osat pelaavat niin hyvin yhteen! Näytät todella hyvältä. :)

    1. Voiii kiitos ihana! :-* olin itsekin tyytyväinen kokonaisuuteen, hih!

  3. Tuollaisia näkyi tosi paljon Göteborgissa kesällä, ja lokeroin ne silloin jo kategoriaan ”näyttää hyvältä mutta ei itsellä”. : D Sinun asusi on tosi suloinen ja toimiva!