365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

sunnuntai

14

syyskuu 2014

9

COMMENTS

Liehutakki

Written by , Posted in Muoti

coat – H&M (gifted) · hat – Topshop · top – Asos · jeans – Tiger of Sweden (gifted/Inch”) 
leather bag – & Other Stories · loafers – Vagabond · watch – Casio

Liehutakki on kiva, mutta jostain syystä en oikein osannut käyttää sitä kesällä.  Enkä edes alkusyksystä. Nyt vihdoin tajusin millaisten vaatteiden kanssa tämä minun päälläni toimii: yksinkertaisten! Ylläriiii, ihan kuin mun kaapista mitään tosi monimutkaista löytyisikään.

Hassua silti että joku vaate on ihan sun tyylinen muttet muka osaakaan käyttää sitä. Tuossa takissa eniten mietitytti varmaan valkoinen väri eikä esim. pituus. Toimii yllättävän hyvin mustien vaatteidenkin kanssa,  jes! Vielä tarkenee alkuillan näin ohuella takilla, yöksi pitää pistää neule takin alle. Mitäs te tuumitte liehutakeista? 

Lisää luettavaa:

9 Comments

  1. Taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.