Filmillä

lifestyle
1 kommentti

kuvat: Mikko Pylkkö 

Muistatteko vielä Mikon nappaamat kuvat musta? Kerroin silloin, että kuvia otettiin myös filmille; tässä ne olisivat. Hitsit, kyllä filmissä vaan oikeasti on sitä jotain. Ihanan hyiset sävyt näissä. Tosin en kyllä kaipaa tuollaisia -20 kelejä yhtään, oispa se ensi viikoksi lupailtu +10 totta…

Teki mieli kirjoittaa jotain Naistenpäivään liittyen, mutta en taida tänään ehtiä. Onneksi naistenpäivä on joka päivä ja aiheeseen voi palata myöhemminkin. Kaksi erittäin hyvää kirjoitusta voin teille kuiteskin vinkata samantien; Mia Frilanderin Naistenpäivä -teksti ja Paula Hämäläisen 10 asiaa, jotka feminismi pilasi. Ja jos Ruskeat tytöt -blogi ei ole vielä tuttu, kantsii tutustua siihenkin. Ihan mahtavia juttuja ja keskusteluja noissa kaikissa. // edit. ja lisäyksenä vielä tämä, erittäin herättelevä teksti Kirsikka Simbergiltä. 

Nyt hommien kimppuun! Ehkä pääsen jo ensi viikolla kertomaan kivoja uutisia teille tähän liittyen! ;-) 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.