Magic

lifestyle, matkailu
16 kommenttia

Jos matkustatte joskus Kööpenhaminaan, niin ottakaa juna kohti Humlebækia ja käykää Lousianassa.

Siellä on esimerkiksi Yayoi Kusaman installaatio, joka on maaginen. Installaatiota pääsee fiilistelemään yksin tai kaksin ja veikkaan että aika usein valopallohuoneeseen pääsyä saa jonottaa hetken. Se on todellakin sen arvoista; mulla oli ihan käsittämätön hyvän olon tunne (APUA yhdys_sanat ruosteessa; kirjoitetaanko tuo noin vai yhteen jotenkin) kun lähdin pois tuosta maagisesta huoneesta. Vesi, peilit ja väriä vaihtavat lamput tekivät huoneeseen uskomattoman tunnelman. 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. -POKS! :D En vaan voinut vastustaa kiusausta :””F Mäkin haluan päästä kokemaan ton, ottaisin mielellään myös Sapen ja sut messiin, sama setti kun kesällä <3 :P Haha!

    1. hahahah JEP <3 mietin samaa kun kirjoitin otsikon. Ja JEEEEP! Olis ihan huikeeta!!! :-- D

  2. Ah, tollaset kokonaisvaltaiset installaatiotaideteokset on onnistuessaan tosi mieleenpainuvia. Muistan edelleen, kun makailin lukioikäisenä Kiasman lattialla ja tuijotin kattoon heijastuvia Pipi Lotti Ristin teoksia. Pitää lisätä toi Louisiana ensi kerran Köpis-reissun matkaohjelmaan!

    1. Jep, niin on! Oi että, uskon tuonkin muuten; installaatiot koskettaa onnistuessaan tosi paljon. Hihii, voi olla että ens kesän reissua varten tulee vielä pari muutakin vinkkiä ;-)

    1. Uskon!! Olin nähnyt kuvia tuosta paikasta jo kaaaaauan sitten enkä ennen tätä reissua tiennyt että tuo mun unelmapaikka on Köpiksessä. HUHh hhu.