Shortseissa

muoti
10 kommenttia

En ole ikinä ollut shortsi-tyttöjä. En oikein tiedä miksi, koska shortseissa ei ole mitään vikaa ja ne ovat oikeastaan aika käytännölliset ja useimmiten mukavatkin vielä. Fillarointi kesähelteillä on shortseissa huomattavasti helpompaa, kuin hulmuavien helmojen kanssa ja mun silmään mustat shortsit toimii myös ohuiden mustien sukkisten kaverina. 

shorts – Minimum, college – H&M, shoes – Vagabond, bag – & Other Stories

Näiden viime viikolla otettujen kuvien jälkeen hiuksista lähti ainakin 10 cm mittaa, kun äiti leikkeli kuivat latvat pois. Käyn ehkä kerran tai kaksi vuodessa kampaajalla ja muina hetkinä pyydän äitiä tasoittamaan hiustenlatvat – ja sitten minä taas vuorostani leikkaan äidin hiukset. Hirmuisen kätevää! :-D Mutta nyt pitäis kyllä varmaan varata aika kampaajallekin, tekis kovasti mieli tehdä näille jotain. On tehnyt koko kevään mieli. Koko päätä en rupea värjäämään mutta just ne raidat, ne kiinnostaa. Kauanhan mä tätä ajatusta olen jo pyöritellyt, jostain tammikuusta?! Ei varmaan mietityttäisi näin paljoa jos päässä ei olisi ollut viittä vuotta pelkästään oma väri. On tuo mun omakin ihan kiva kyllä, mutta kun kyllästyttää. *huaaaah first world problemssss*

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ootko lukenut I’d rather hair you now- blogia? FOLK-kampaamon omistaja Meeri vaikuttaa tosi taitavalta, ja FOLKissa tykätään nimenomaan luonnolllisuudesta ja pelataan enemmän kiiltokäsittelyiden sun muiden kanssa, kun halutaan ulkoiseen olemukseen muutosta! Veikkaisin että vois olla just sulle sopiva juttu, jos vaan viitsit Helsinkiin lähtee kampaajan perässä siis :–)

  http://www.lily.fi/blogit/id-rather-hair-you-now tuossa vielä linkki blogiin!

  1. Oon!!! Ja oon miettinyt että huh, siinä on kyllä alansa ammattilainen :–) Tosi inspiroiva ja kiva blogi periaatteessa yrityksestä, tai yritysblogi, vaikka onkin kaikkea muutakin. Tykkään :-) Mutta siis, tuonne ei oo aikoja ennen kuin kesäkuun lopussa, hahhaa!:-D että ehkä mä vaan koetan varata ajan Tampereelta… ehkä haen eka inspistä tuolta ;-) kiitos siis vaan vinkkauksesta!

 2. Ihania kuvia! Sun hiusten väri on just täydellinen, ei tarvii värjää ;–)
  Oispa omakin letti jo täysin eu naturell .. vielä menee muutama vuosi ;–D

  1. Ihana Taru, kiitos!! <3

   Ja hiih, ei mee kauaa enää! Ja se alkaa tuntua niin paljon terveemmältä mitä enemmän omaa luonnollisen väristä hiusta alkaa olla. Sulla on vaan niin pitkät hiukset että kestää hetken, hhaha!

 3. Kiva, simppeli asu. :)

  Mä olen kerran elämässäni käynyt kampaajalla, janikäähän mulla on 21v. Silloin ainoan kerran olin 5v ja polkkatukallani halusin välttämättä mennä, poikatukkahan siitä mulle vedettiin. Sennjälkeenbteini-iässä kaveri leikkasi hiukset parturista saadulla veitsellään. Ja nyt myöhemmin itse olen saksinut ja hiusveitsellä ottanut kun pitkänä tykkään tukkaa pitää. Helppoa ja halpaa. Värjäyksen teen Ruohonjuuren hiusväreillä äipän avustuksella. :)

  1. Kiitos! :–) Tämmösiä kai mun asut useimmiten on, aika simppeleitä yhdistellen eri matskuja jne. Tommosia luottovaatteista koostuvia, kuten nyt vaikka toi college ja noi kolme vuotta vanhat kengät, haha.

   Oho, vau! Sä oot käynyt vielä vähemmän mitä minä :D Aika kätevää että hoituu sulta itseltäsi. Mä en uskaltais leikkaa omiani, mutta toiselta on helppo tasoittaa, etenkin kun äidillä on niin paksua ja suoraa hiusta niin sitä on helppo leikata. :-)

 4. HEheee! Siis ite mietin omaa tukkaani tänään myös, ku satuin löytämään vanhoja kuvia muutaman vuoden takaa ja näytän niissä täysin samalta… milloinkohan itekään oon viimeksi kampaajalla leikkauttanu tukkaani?? Ja muistan kyllä sen kun värjäili ja se juurikasvu oli järkky tai sit ne raidat joita aina pistin kesäsin! Äääh voi luoja! Tämmöseen lopputulokseen päädyin oman tuskani kanssa :–D Vaihetaaks hiuksia hetkeks ni ei omat kyllästyttäis??

  1. Hahaaa :–D !! Mä toivoisin jotain luonnollisia kylmiä raitoja mut HITTO eääÄÄH pelottaa, että mitäs jos niistä tuleekin huonot tai tyhmät tai jotain, hahah. Mulla ei kai ollu kunnon tyvikasvuja koskaan mut hitsit ne oli välillä niiiiin oranssit tai ihan liian tummat…. siks on kiva olla värjäämättä :D voispa vaihtaa vaan hetkeks ilman että tarvii miettiä että se ois taas joku vuoden tai parin operaatio kasvatella takas oma väri.

  1. Moikka! On se sama laukku :-) Tuo vaan tummui mulla supernopeasti parin viikon käytössä; mutta se ei haittaa mua ainaskaan, kun patinoitunut nahka on omiin silmiin niin kaunista. :-)