Apua Nepaliin

lifestyle
2 kommenttia

Veikkaan että suurin osa teistä ei ole voinut välttyä surullisilta uutisilta Nepalin maanjäristykseen liittyen. Nepalin maanjäristys on pahin alueella yli 80 vuoteen. Kuolonuhreja on jo 4300, loukkaantuneita on ainakin 8000 ja uhriluvun pelätään kasvavan pahimmillaan moninkertaiseksi.

Tuntuu käsittämättömän surulliselta. Onneksi pienelläkin summalla voi tehdä paljon hyvää – voit lahjoittaa vaikka yhden päivän lounaan hinnan verran, tai sen lähikaupasta usein mukaan tarttuvan kukkakimpun hinnan edestä sinne, missä apua kaivataan juuri nyt todella kovasti. Minä laitoin juuri oman lahjoitukseni menemään, laittakaa tekin – siitä on iso apu. Visual Diaryn Saaran postaukselle aiheeseen liittyen nyökytellen uskon, että hyvät teot tulevat myöhemmin takaisin itselle.

Kaikista helpointa on lähettää tekstiviesti ”SPR” numeroon 16499 ja lahjoitat Punaiselle Ristille 15 €. Jos haluat lahjoittaa eri summan, tai maksaa nettipankin kautta, voit tehdä sen kätevästi täällä.

Ps. Bloggaaja, haluatko tehdä hyvää? Lue täältä, miten voit auttaa. 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosi surullinen toi maanjäristys :( Mutta mukava nähdä että ihmiset ovat halukkaita auttamaan<3 ja kiva että tyyliblogeissakin voidaan nostaa esiin tämmöinen aihe.

    1. Jep, minusta tästä aiheesta on onneksi ollut puhetta eri some-kanavissakin ihan kivasti. On lämmittävää, että ihmiset auttavat.