RAKAS TAMPERE

lifestyle
Comments are off for this post

* Yhteistyössä Rakas Tampere & Nina Flora 

Vitsit sitä pääsee tekemään kivoja juttuja ja tutustumaan mukaviin ihmisiin bloggailun kautta. Mun vanhat opiskelukaverit ovat mukana Rakas Tampere -tapahtuman pyörittämisessä ja pääsin sitä kautta mukaan Rakas Tampere -blogiyhteistyöhön. Rakas Tampere -tapahtuman takana on voittoa tavoittelematon yhdistys Tampere Tunnetuksi Ry. 

Ideana on rakentaa Pinterestiin oma boardi, joka sisältää omia Tampere-suosikkeja ja paikkoja, joissa pitäisi päästä käymään sekä hyviä vinkkejä Rakas Tampere -tapahtumaan liittyen. Lisäksi kukin mukana olevista tamperelaisista bloggaajista pääsee tutustumaan yhteen uuteen putiikkiin, raflaan tai liikkeeseen Tampereella. Mulle valikoitui yksi Tampereen vanhimmista kukkakaupoista, Nina Flora Tammelantorin kupeessa.

Nina Flora on palvellut samalla paikalla jo yli 21 vuotta. Kukkakauppias Jaana Jyrinki pyörittää kivijalan lisäksi myös Rautatietunnelissa olevaa kukka-automaattia ja verkkokauppaa, jonka kautta on mahdollista lähettää tilaus Tampereelle tai naapurikuntiin. Erinomainen ylläri juhlapäivänä – kukapa meistä ei olisi haaveillut ihanan salaperäisestä kukkalähetyksestä? 

Nina Flora sijaitsee Tammelantorin kulmillla, siinä Roastin ja entisen Makuunin välissä, vastapäätä R-kioskia. Nina Flora on mukana myös Tampere Tunnetuksi -passissa, joka on tämän saman Tampere Tunnetuksi Ry:n aikaansaannoksia. Esim. Nina Florasta passilla saa -20% alennuksen. Nina Florasta olen hakenut äitienpäiväkimppuja aiemminkin, mutta taidanpa hakea jatkossakin, sillä mulle tehty kimppu oli niin kaunis:

Jaloleinikkejä, hortensiaa ja paljon vihreää; ihana! Monet kimput kukkakaupoissa eivät ole makuuni, mutta tästä minä pidän. Ja siitä, että kun kukat lakastuvat muutamien päivien päästä, voin napsia kaikki elossa olevat vihreät omiin pikkumaljoihinsa ja ripotella ne ympäri kotia tuomaan väriä. Hihii, yhdestä kimpusta riittää iloa pitkäksi ajaksi. Sain kimpun yhteistyössä ja innostuinpa ostoksillekin.

Nina Florasta löytyi kauan etsimäni peikonlehti! Ai että miten mahtavaa. Olen kysellyt tällaista useammasta kukkakaupasta eikä mistään ole tärpännyt, mutta nyt löytyi, eikä hinta ollut paha isoksi huonekasviksi, vain 15 euroa. Samalla reissulla ostin kasveilleni lannoitteen ja minusta oli ihanaa, että heti kysyttiin, haluanko biologisen vai kelpaako minulle ihan tavallinen kemiallinen lannoite. Tietysti halusin biologisen vaihtoehdon kun sellainen kerran oli tarjolla – onneksi vaihtoehtoa tarjottiin heti, en olisi osannut kysyä. Noin pienestä asiasta mulle jäi ihan erityisen hyvä mieli ja nyt olkkarissa komeilee kaunis peikonlehti.

Rakas Tampere -tapahtumaan (tai oikeastaan tapahtumaviikkoon) liittyen kokosin #RakasTampere-Pinterest-taulun. Voitte kurkata sen täältä. Ideana on kerätä Pinterest-boardille omia lempparipaikkoja Tampereelta ja paikkoja, joissa haluaisi käydä 14.-17.5. järjestettävän Rakas Tampere -tapahtuman aikana. Tapahtuma alkaa 14.5. helatorstaina, jolloin keskustan liikkeet saavat poikkeuksellisesti olla auki tuolloin tämän tapahtuman tiimoilta. 16.5. järjestetään Kuninkaankadun täyttävä piknik – kuulostaa ihan älyttömän ihanalta! Lisätietoja tapahtumasta ja tarkka ohjelma täällä.

Tekin voitte osallistua. Kokoamalla oman taulun olette mukana 100€ elämyspaketin arvonnassa! Tässä ohjeet:

Pinterest-kilpailu Mun #rakastampere 

1. Luo Pinterestiin taulu, jonka nimessä esiintyy #rakastampere. 2. Kokoa tauluun kuvia vierailtavista putiikeista, kahviloista tai palveluista Rakas Tampere -tapahtumaa varten 17.5. mennessä ja tutustu muiden tauluihin. 3. Uudelleenpinnaa tauluusi vähintään yksi kuva Rakas Tampereen Pinterestistä. 4. Jää jännittämään kilpailun lopputulosta ja voittaessasi nautiskele mukana olevien yritysten palveluista elämyspaketilla (arvo noin 100€). Ilmoitamme voittajan Rakas Tampereen somessa viikolla 21.


Jos innostutte osallistumaan niin linkatkaa ihmeessä omat boardinne kommenttiboksiin! On niin ihanaa että Tampereella tapahtuu ja kurkkaan mielelläni Tampere-vinkkejä teidän inspistauluistanne. :-)

Lisää luettavaa

ida hanhiniemi – uusi koti.

Uudessa yhteisessä kodissa – vihdoin!

ida365 asunnon myynti

Miten asunto myydään? Kokemuksia ja tietoa asunnon myymisestä välittäjän avulla

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

Kommentit

Kommentointi on suljettu