Tampereen Muotikirppis

muoti
2 kommenttia

Apua miten kiireinen päivä! Mun oli tarkoitus kirjoittaa teille parista uudesta tamperelaisesta ravintolasta, mutta en ehtinyt! Ilta kului nimittäin veroilmoitusta täyttäessä, huoh. Nyt se on tehty ja muut paperihommatkin hoidossa, joten tulin vielä ennen nukkumaanmenoa sanomaan pikamoikat.

Hihii, olette jo saattaneet bongata tämän julisteen Facebookista tai muista blogeista, mutta en malta olla postaamatta sitä tännekin. Siitä tuli ihanan raikas ja ai että tuo kuva Lindasta on mainio.

kuva: Pasi Tiitola 

Tänä vuonna Muotikirppiksellä tulee olemaan useita upeita bloggaajia ja tyylikkäitä tamperelaisia – sekä myyjinä että tekemässä löytöjä. On ollut ihanaa saada mukaan yhteistyöhön suosituimpia ja kiinnostavimpia tamperelaisia bloggaajia; Riikka, jonka blogi täyttyy toinen toistaan upeammista valokuvista, Noora, jolla on niin lämmin ja helposti lähestyttävä fiilis blogissaan, Milla, joka saa kaikki kokeilemansa trendit näyttämään upeilta diy-kokeiluistaan puhumattakaan ja Maj, jonka aidot kirjoitukset koskettavat ja herättävät ajatuksia elämäntilanteesta riippumatta.

Jos haluatte päästä mukaan myyjän roolissa, niin muistutus puhelimeen ja heti! Pöytämyynti alkaa tänä perjantaina 15.5. klo 10 Facebookin kautta – sinne tulee linkki varausjärjestelmään ja pöydät myydään varausjärjestyksessä. Iiks, superjännää. /// EDIT:

Ps. Tamperelaiset hoi! Muotikirppis-pöytävuokraus on nyt auennut :-) TÄÄLTÄ voit varata itsellesi myyntipöydän Tampereen kivoimpaan kirppistapahtumaan. Vaatteet ja asusteet vaihtavat tuolla tiuhaan tahtiin omistajia, joten jos vaatekomerossa on paljon aarteita, on Muotikirppis oikea paikka laittaa ne kiertoon. Itse olen päässyt siinä muutamassa tunnissa eroon paljon suuremmasta määrästä tavaraa kuin viikon kirppisvuokra-aikana ja saanut huomattavasti enemmän rahaa myydyistä tavaroistani, mitä olisin kirpputoriviikon aikana saanut. En siksi, että olisin pyytänyt niistä juurikaan enempää, vaan siksi, että paikalla on tyylikkäitä tyyppejä ja kun pöytää vahtii itse, ei tavaroita katoa pitkäkyntisten matkaan ;-) Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLLÄ

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.