DONE!

/// muotiTags:

coat – Minimum (gifted Inch”), sequin top – Asos, leather skirt – 2nd hand
boots – Vagabond, earrings – Poola Kataryna

Jihuuu, meitsi on todistusta ja kulkuluvan palautusta vaille valmis yrittäjyyden tradenomi! Sain eilen tulostettua opparini Tamkilla ja täyteltyä vaikka mitä lippulappuja, jotka valmistumisen vuoksi täytyy täyttää. Maksoin kiltisti velkani kirjastolle, kun alitajuisesti pelkään, että valmistuminen voisi jäädä kiinni siitä. Olen toki kuullut villiä huhua sellaisista rebeleistä jotka eivät maksujaan ole makselleet. Teki kyllä vähän mieli jättää maksamatta, olen nimittäin tukenut elämäni aikana Tampereen kaupungin kirjastoa ja Tamkin kirjastoa ihan luvattoman paljon…. ei auta marista, oma hama.

Vaikka oppari on ollut valmiina jo jonkin aikaa, tuntui se ja koulun loppuminen toissa päivänä ekaa kertaa konkreettiselta. Oli ihanaa, että oltiin illaksi sovittu ravintolatreffit Maj:n kanssa ja päästiin samalla kippistelemään yhdelle myydylle asunnolle ja yhdelle valmistuvalle. Tuli niin oikeaan hetkeen. Herkuttelu liittyi Rakas Tampereeseen; päästiin Henriksiin viettämään iltaa. Olen käynyt Henriksissä pikkutytöstä asti; muistan että ekoilla kerroilla mulla on ollut vielä joku oma piirrustuslehtiö mukana, äiti antoi meidän ottaa sellaiset mukaan kun oltiin pieniä, jotta ruuan odotus sujui vaivattomammin. Viimeksi ennen tätä juhlistimme pari vuotta sitten pyöreitä täyttävää isoisää Henriksissä ja nyt käydessäni mietin, miksei ole hetkeen tullut käytyä. Ruoka oli tosi hyvää ja onnistuin valkkaamaan todella mieleiset annokset. Niistä lisää toisella kertaa, nyt ajattelin jakaa tuon sateisen päivän asun. Hahaha, naurattaa ekan kuvan takkimytty. Tuota se asukuvaus välillä on, ulkotakki viskattuna lähimpään nurkkaan ja värjöttelyä vesisateessa. :-D 


Ps. Tamperelaiset hoi! Muotikirppis-pöytävuokraus on nyt auennut :-) TÄÄLTÄ voit varata itsellesi myyntipöydän Tampereen kivoimpaan kirppistapahtumaan. Vaatteet ja asusteet vaihtavat tuolla tiuhaan tahtiin omistajia, joten jos vaatekomerossa on paljon aarteita, on Muotikirppis oikea paikka laittaa ne kiertoon. Itse olen päässyt siinä muutamassa tunnissa eroon paljon suuremmasta määrästä tavaraa kuin viikon kirppisvuokra-aikana ja saanut huomattavasti enemmän rahaa myydyistä tavaroistani, mitä olisin kirpputoriviikon aikana saanut. En siksi, että olisin pyytänyt niistä juurikaan enempää, vaan siksi, että paikalla on tyylikkäitä tyyppejä ja kun pöytää vahtii itse, ei tavaroita katoa pitkäkyntisten matkaan ;-) Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLLÄ

13 kommenttia

 1. Avatar lusene /// 15/05/2015 / 12:13:22

  Onnea valmistumisesta! Ei mennyt hukkaan kova työ :> Kivasti muuten olet hiukset laittanut, miten tuollainen kampaus tehdään? Näyttää vähän samalta kuin sellaisen pannan kanssa tehty kampaus, mutta sellaista sinulla ei näytä tuossa olevan.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:23:13

   Jeeee, kiitos tuhannesti! :–) Hitsit, pitäisi tehdä tutoriiali oikein :-D tuo on niskaan kieputettu nuttura sadalla pinnillä, helppo tehdä! Sivukiepautus tuli vähän vahingossa mukaan :-)

   Vastaa
 2. Avatar Anna /// 15/05/2015 / 12:50:25

  JEAS! Onnea Ida! (:

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:24:16

   KIIITOS!!!!! :-*

   Vastaa
 3. Avatar maria /// 15/05/2015 / 13:04:57

  hei ONNEA!! :-*

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:24:42

   kiitos paljon maria!! ˆ___ˆ

   Vastaa
 4. Avatar ttiinan /// 15/05/2015 / 15:42:31

  heii onnea ida! ♥ aika menee niin nopsaan, luin sun blogia jo silloin kun pääsit lukiosta ja oot lemppari vieläkin :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:25:21

   Hihii voi apua, no niin menee! :-D Siitä on jo viis vuotta, huh. Mutta voi miten kivasti sanottu, olet kultainen<3 :'--)

   Vastaa
 5. Avatar Mona /// 15/05/2015 / 19:30:25

  Onnea valmistumisesta, huippua! Mä edelleen ihailen noita sun korvakoruja, on niin makeet :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:25:52

   Oh kiiitos Mona! :-) Noi Poola Katarynan korvakorut on ihania, mulla on kahdet; nudet ja mustat. aiiaii.

   Vastaa
 6. Avatar Paju /// 16/05/2015 / 08:30:09

  Niiiin paljon onnea beibi!! <3 Juhlistetaan sua ja kesää ja mun tupareita sitten kun oon saanut muutettua ja asetuttua Kallioon ;-* !!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 16/05/2015 / 11:26:38

   JEEEE kiitos muruu!!! <33 TODELLAKIN, mä tuun sulle kesävieraaks Helsinkiin hoho! Hei ethän olis menossa Sidewayseille...?!

   Vastaa
   • Avatar Paju /// 19/05/2015 / 14:46:52

    No mä en tiiä vielä!! Vähän tekis mieli, mutta en oo ihan varma x-O ?? Ootko sä menossa? Hmmmm….

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.