Spoon Brasserie Koivistonkylä

Ravintolat Tampere, ruoka
13 kommenttia

Vitsit miten ihanaa, että Tampereen keskusta-alueenkin ulkopuolelta löytyy kivoja ravintoloita. Olen koko kevään kuullut supinoita Koivistonkylään/Veisuun avatusta Spoon Brasseriesta ja vihdoin viime viikolla sovittiin Lindan kanssa pizzatreffit Spooniin. Saavuimme paikalle juuri brunssin loputtua jolloin tilaa oli reilusti. 

Paikan sisustuksessa on potentiaalia! Vaikkei paikka olekaan samaa tasoa mitä keskustan tyylikkäät raflat, on sistusta selkeästi mietitty ja paikka on viihtyisä. Kassan vieressä olevasta vitriinistä löytyi vaikka mitä herkkuja; juustokakkuja ja muuta makeaa. Pari tyyppiä kävi ostamassa kahviherkut mukaansa meidän odotellessa pizzoja. 

Spoon oli viihtyisä ja ihana ilmestys lähi-Siwan naapuriin. On ihan mahtavaa, että lähiöissä tapahtuu, eikä pelkästään keskustassa. Juuri tästä syystä Tammela ja Kaleva ovat ihania paikkoja asua, molemmissa on jonkin verran tarjontaa ja kivoja kuppiloita, vaikkei keskustassa ollakaan. Listalta löytyi tämän vuohenjuusto-kasvispizzan lisäksi myös todella houkutteleva kasvisburgeri ja brunssivalikoima mysleineen ja crepeseineen kuulosti hyvältä.

Onko joku teistä käynyt testaamassa Spoon Brasserien? Ens kerralla vois mennä brunssille… 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. siis ei vitsit! mä oon moneen otteeseen kattellut tuota spoonia siinä siwassa käydessäni/ohi ajaessani, ja miettinyt et onkohan se yhtä hyvä ja kiva paikka mitä ulospäin näyttää! nyt pitää kyllä ehdottomasti käydä testaamassa, hohoo :–)

  1. Se on kiva!! :–D Ei nyt siis mikään järisyttävän ihmeellinen, mutta kiva ja palvelu oli mainiota. Ihanaa että Veisusta saa muutakin kuin sellasta perus kebabmesta-pizzaa tai siipiä tms :D Ens kerralla testaan kasvisburgerin tai sit sen brunssitarjonnan!!

   1. Joo sepä just, ihanaa saada kunnollisia ruokapaikkoja lisää keskustan ulkopuolelle! Toi brunssi kuulostaa kyllä hyvälle, sinne siis :-D

    1. Noniii! Hihii, vinkkaa sit oliko hyvää jos suuntaat tuonne piakkoin!

 2. Onpas hauskannäköinen mesta! Pitääkin selkeesti laittaa käyntilistalle. Aina tulee tylsästi vaan käytyä joissakin keskustan mestoissa (tai sitten Hervannassa, kun täällä asun).

  Kiitos siis tästä! :)

  1. Noniin, mahtavaa! :—) Päiväretki Veisuun / Koikkariin on just hyvä kevätretki! :-D

 3. Jahas. No mähän pääsen siitä ohi suoralla bussilla! En ollu kuullutkaan tämmösestä, oliko pitsa hyvää, siitä et kommentoinu mitään?

  1. Oooh, sinne siis! :-D Paikka on kieltämättä aika hämy, ei tulis mieleen että siinä Siwan vieressä on noin kiva mesta.

   Pizza oli ihan ok, ei parhaita syömiäni. Ens kerralla testiin pääsee burgeri tai brunssi. Jäi ehkä aavistuksen sellainen fiilis, että oliko raaka-aineet loppuneet kesken kun pizzojen täyte oli niin niukanlaista, mutta onneksi kasa rucolaa ja reilu määrä vuohenjuustoa pelasta niukanlaiset grillivihannes-täytteet :D

   1. No mitäpä siitä muuta tarttee kun tarpeeks juustoo ja rucolaa :D Voisin syödä semmosta pitsaa, missä on vaan tuplajuusto, tuoretta tomaattia ja rucolaa!

    Pitää joku kerta testata kyllä!

    1. Hahahah, noniin, sinne siis! :-D tuoretta tomaattia ei ollut sitäkään ihan hulluna, mutta just siks en kovasti kommentoinut kun luulen että meillä kävi vähän huono tuuri; suoraan brunssin tyhjentämään mestaan tultiin, voi olla ettei semi-uusi rafla vielä osaa arvioida menekkiä :-)

 4. Kannattaa mennä ihan arkipäivänä lounaalle :) Just tänään kävin (ekaa kertaa, kaverin vinkistä) ja sain mielettömän hyvää naudanlihaa, herneitä ja maissia tomaattisessa kastikkeessa kera täysjyväriisin. Aamukuudelta oli kuulemma lihan kypsennys tänään aloitettu.

 5. Asiakaspalvelu pelaa hyvin, mutta sen jälkeen kun erehdyin maistamaan kakkua joka oli niin kovaa, että en meinannut millään saada palaa pois eikä se maistunut miltään (paitsi ilmaa ottaneelta), en käynyt siellä. Viikon aikana joka kerta kun kävelin ohi, niin samat kakkupalat seisoi vitriinissä 6 päivää, tai sitten joka päivä samat palat jäivät siihen lojumaan.