HURRAW-verkkokaupan lanseeraus

kauneus, luonnonkosmetiikka
11 kommenttia

Jipii, Hurraw-huulivoiteet saivat vihdoin oman verkkokaupan! Hurraw.fi:stä löytyy kätevästi kaikki 22 erilaista tuoksuvaihtoehtoa ja avajaistarjouksena koko valikoiman saa -25% alennuksella koodilla ”hurraw” 24.5. asti. Postikuluja ei ole, joten veikkaan että tämän halvemmalla ei luomulaatuisia huulivoiteita edes löydä. Voisi vaikuttaa puolueelliselta, mutta olen rehellisesti sitä mieltä ettei parempia luonnollisia huulivoiteita ole. Koostumus on täydellisen pehmeä ja levittyvä eikä näitä tarvitse olla lisäilemässä jatkuvasti. Earl Grey-hurraw pääsi uusimpaan Trendiin Jenna Kämäräisen valitsemaksi ”toimituksen suosikit” -palstalle ja onhan esimerkiksi kauneusguru Saara Sarvaskin näitä hehkuttanut.

Koostumuksen lisäksi mulle tärkeää on luonnollisuus ja luomulaatuisuus. Hurraw on myös laatinut listauksen josta voi kurkata onko raaka-aine esim. villinä kasvanut vai luomua, kylmäpuristettu tai kypsentämätön jne. Samaisesta listauksesta löytää myös jokaisen raaka-aineen käyttötarkoituksen. Hurraw:t ovat vegaanisia ja muoviset tuubit on valmistettu vähintään 50% kierrätetystä materiaalista. Myyntipakkaukset, jotka ovat kartonkia, valmistetaan tuulivoimaa käyttäen ja täysin kierrätetystä materiaalista.


Mun omat ykkössuosikit tulevat tässä: Kirsikka (antaa kevyen sävyn ja tuoksu, ah!!), kookos (no hei kookos, mm), Moon Balm (Moon balm on niin kosteuttava, että kun sitä levittää paksulti yöksi, saattaa aamulla päästä kuorimaan huulilta kuollutta ihosolukkoa, joka on yön aikana pehmentynyt pois. Ällöä ja ihanaa :-D), Sun Balm (suojaa auringolta spf 15), lime (kuin karkki,mutta raikas sellainen), kapha (ayurveda-sarjaan kuuluva eykaluptuksen, greipin ja inkiväärin sekoitus) ja chai, josta tulee mieleen chai-latte. Ai että. 

Hihii, mitkä on teidän lempimaut?! ( •ॢ◡-ॢ)-♡

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Apua, nyt on sen verran hyvä ”avajaistarjous”, että täytyy vissiin itsellekin näitä tilata! Ja mmm kirsikka ja kookos kuulostaa juuri täydellisiltä omaan käyttöön <3__<3

 2. voi ida!! tilasin heti vihreän teen ja kaphan. oon aivan liian riippuvainen blistexin eukalyptus-huulirasvasta, joten toivottavasti kapha on yhtä tujua. ainakin se kuulostaa herkulta :–D

  1. Hahaa ihana! :–D En tiiä miten tujakka blistex mahtaa olla, mutta toi kapha on mun lemppareita kyllä ihan ehdottomasti, ihanan kirpsakka tuoksu. MMmm! <3

 3. no nyt on kyllä sellanen tarjous että pakko tilata testiin ja varastoon pari kappaletta!! kirsikka ja lime kuulostaa taivaallisilta, samoin chai <3___<3

  1. NE ON, jokainen noista on ihan törkeän hyvä! <3 __ <3 chai on ihanan mausteinen, lime taas kirpeän raikas ja makea ja kirsikka, noh, törkeän hyvä kirsikka. AH!

 4. Ärsyttää kun mulla on vielä monta huulirasvaa jäljellä ennen kuin tarvii ostaa uutta. Oon tässä luonnonkosmetiikkaan siirtymisessä päättänyt noudattaa sellasta tapaa, että käytän kaiken vanhan loppuun ennen kuin ostan uutta, sillä mun mielstä on tyhmää heittää roskiin vaikka kuinka kemiallinen kosmetiikka olisikin. Monien muiden tuotteiden kohdalla on luonnollisiin vaihtoehtoihin päästy jo ajat sitten, mutta noi huulirasvat kuluu niin hitaasti että saan vielä odotella varmaan aika kauan :D

  1. Voi eikä!! :-D ymmärrän kyllä hyvin sun periaatteen. Mulla ei onneksi ollut ennen Hurrawn saapumista Suomeen kuin yksi huulirasva, hohoo.

   Tohonhan voi keksiä hyviä kikkailuja, että jos esim tarvii huulipunaa niin cherry sopii kevyeks vaihtoehdoks ;-D hohoo!