BLONDER THAN EVER

kauneus
13 kommenttia

Iiiks, ekaa kertaa viiteen vuoteen mun hiuksille on tehty jotain muuta kuin latvojen tasaus kaksi kertaa vuoteen :–D Mulla on miltei blondi-olo, niin paljon nämä raidat vaalentavat yleisilmettä. Tykkään kovasti, mutta pakko myöntää, että omaan peilikuvaan on vähän totuttelua. Olen tehnyt pari havaintoa: mustat vaatteet näyttävät entistä raikkaammilta ja huulipunat korostuvat nätisti. Hahaa, toistaiseksi siis vain hyviä havaintoja. 

Uusien hiusten kanssa tietty luottoasu, jossa ei ikinä tule outo olo. Kirppisnahkahame, Asoksen pitsitoppi spagettiolkaimilla, Minimumin takki, Vagabondin paksupohjaiset kengät ja Other Storiesin nahkalaukku. Tuo on mun luottoasu just nyt. 

Mun kaverini Emilia teki mulle raidat Aleksanterinkadun Glohairissa. Me ollaan Empun kanssa tunnettu ennen ala-astetta, jostain kerhoikäisistä saakka, ja vaikkei ollakaan viime vuosina pidetty tiiviisti yhteyttä, oli ihanan helppo istahtaa kampaamotuoliin hänen asiakkaakseen ja vaihtaa uusimmat kuulumiset. Emilia on vielä opiskelija, joten hänen palveluistaan saa alennusta verrattuna jo valmistuneisiin kampaajiin. Ajanvaraus löytyy täältä ja kun sieltä klikkaa Tampereen ja Aleksanterinakadun, löytyy myös Emilia. Emilia tekee tällä hetkellä töitä lauantaisin. Suosittelen lämmöllä :-) Olen tosi tyytyväinen. Raitoja on tasaisesti koko päässä ja mietin, että toivottavasti kesä vielä vaalentaa; ai vitsi miten vaihtelu virkistää! En ole ollut näin vaalea sitten nelosluokan – silloin olin lähes blondi Espanjassa vietetyn lomareissun jälkeen. 

Pohdin hiusten vaalentamista superkauan, sillä en missään nimessä halua enää mitään hullua värjäys-/vaalennuskierrettä. Hiukset olivat nuorempana milloin oranssit, milloin lähes mustat – tuolloin värjäilin hiukset yleensä äidin avustuksella kotona ja saihan niitä aika tiuhaan olla laittamaassa, etenkin kun mun hiukset kasvaa melkoista vauhtia. Vaikkei blondaaminenkaan mitenkään myrkytöntä ole, on se silti fiksumpi valinta kuin värjätä koko pää tummaksi. Raidat eivät kosketa ihoa ja blondausaineissa on vähemmän allergisoivia aineita, mitä tummissa hiusväreissä. Aiheesta kirjoitteli vastikään Kemikaalicocktailin Noora, jos kiinnostaa lukea lisää. Toivotaan, että raidat kasvaa kutakuinkin luonnollisesti pois, niin, että voin aina välillä käydä laittamassa niitä lisää jos tuntuu että viihdyn tässä vaaleammassa lookissa. 

Mulle laitettiin paljon kohistu Olaplex-tehohoito vaikuttamaan yhtä aikaa raitojen kanssa. Sen luonnollisuudesta mulla ei oo mitään käryä (on varmaan tosi kaukana siitä, veikkaisin että siinä on jotain silikooneja tms? Mutta eivätpähän tulleet päänahkaan nytkään, vaan pelkästään kuolleeseen hiukseen jonka suhteen asialla ei ole mulle niin suurta väliä, mitä taas kosmetiikalla joka imeytyy ihooni) mutta halusin testata, kun tuosta on kohistu niin kovasti. Ja siis voi kyllä, en tiedä koska hiukseni ovat olleet niin pehmeät mitä värjäyksen ja Olaplexin jälkeen. Kyllä se jotain tekee, huh! Onko joku teistä testannut Olaplexiä?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Tiedän tunteen, kun peilikuva näyttää blondauksen jälkeen hieman oudolta. Itse koin sen vuosi sitten kun muutuin blondiksi 10 vuoden mustatukkaisuuden jälkeen…Ei sitä aamuisin oikein tunnistanut itseään kun aamutokkurassa katsasti omakuvaansa….Mutta pian siihen tottuu :) Hiuksesi näyttävät hyvältä ja kesällä aurinko vielä vain parantaa lopputulosta! Onnea siis uudesta hiustyylistä :)

  1. Hohoo, no hyvä! :D ja sun muutos on kyllä ollut niin paljon huimempi mitä mulla, että ei ihme jos on tuntunut hieman oudolta. Kyllä tää tästä tosiaan, enää en edes oikein kiinnitä huomiota :-) JEE!

 2. onpa hyvät, en olis uskonut että noin vaalea sopii sulle noin hyvin! :)

 3. Hyvältä näyttää ja blondina on aina hauskempaa :) Parhaita puolia blondiudessa on juuri se, että voi pukeutua vaikka koko mustaan niin silti ei kokonaisuus näytä liian synkältä!

  Vitsit olenkin juuri pohtinut, että missä pääsisi kokeilemaan tuota juurikin paljon kohistua Olaplex hoitoa Tampereella. Pitänee kysyä aikaa Glosta jos siellä kerran onnistuu! :)

  1. Jee, kiitos Sanna! :-) Alan itekin just tottua ja musta näyttää kyllä raikkaammalta mitä ennen.

   Hei joo! Veikkaan että se on varmaan rantautunut muuallekin jo, mutta Glosta ainakin löytyy. Suosittelen, hiukset oli ihan unelmapehmeät tuon käsittelyn jälkeen!