baby love

muoti
19 kommenttia

IDA HANHINIEMI

kuvat: Linda 

Viime viikonloppuna matkasin Lindan luo Pietarsaareen. Uskomatonta, etten ollut aiemmin käynyt siellä. Oli ihana vierailla toisen omassa kodissa ja fiilistellä miten lindamaista siellä oli. Keksittiin myös mulle uusi postaussarja blogiin; en malta odottaa että pääsen toteuttamaan ekan osan, oon melko varma että te tykkäätte! 

Lindalla on kreisin värinen seinä kodissaan; ilta-aikaan täydellinen kuvausseinä. Tykkään näistä kuvista kovasti ja asusta samaten. Mietin ihan älyttömän kauan tuon bodyn ostoa, jostain viime kesästä saakka. Koon lisäksi mikään muu ei mietityttänyt, mutta American Apparelin oudot koot tuntien pohdin kauan. Sitten raitabody tuli aleen puoleen hintaan ja päätin laittaa tilauksen vetämään samantien. Noh, ei ollut ihan niin helppo juttu, kuin luulisi. Ensin mun kortti ei mennyt läpi, sitten body loppui oikeassa koossa sillä aikaa kun näpytin osoitetietojani. Hohhhoi. Olin halunnut tuon bodyn niin kauan, että tilasin sen sitten eri värisenä mitä alunperin ajattelin ja täyshintaisena, vaikka ärsytti että puoleen  hintaan ollut body meni nenäni edestä. Jotain hyvääkin koko sähellyksessä: tilaamani koko on täydellinen ja tämä sävy-yhdistelmä parempi kuin se, mitä alunperin ajattelin. 

Hame on kirppislöytö, korvikset Poola Katarynan. Noista korviksista on tullut mun vakkarit, sekä mustina että nudeina. Ihan parhaat! Ja päässä soi eilen linkkaamani Baby Love, ai että. Parasta musiikkia juostessa, pyöräillessä, siivotessa ja kotona hengaillessa. 

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kiitos Henna! :-) Ja hei todellakin; kurkkasin blogiisi (miten näytät niin tutulta, onko sulla ollut blogi ennenkin ehkä?) ja poola katarynat sopis kyllä ku nenä päähän sulle! ;-)

  1. Oooaah, kiitos!! Olipa kauniisti sanottu, aistikas on ihana kuvaus.

  1. KIIITOSSS!!! ^___^ oon tosi tyytyväinen näihin kuviin, Linda on hyvä kuvaaja!!

 1. Hihiii kiitos ihanainen<3!! Toi seinä oli kyllä kiva kombo mustavalkoisen body kaverina!

  1. BEBEE KIIIITOS!!!! yhyy asuttaispa samassa kaupungissa, ois niin hauskaa! <3 __ <3

  1. Kiitos Tiia! :—) Mäkin tykkään, kaikki syväänuurretut selät on <3 __ <3

 2. Aivan ihana body ja on kyllä hyvä seinä kuvaamiseen – ihana väri musta-valkoisuuden taustalle <3 Ja hahaa Pohojanmaa mainittu! Tykkäsitkö muuten friends & brgrs, kaikki kun on mulle kehunu? Pitäs päästä testailee ja suunnitelmissa olis kesän aikana tehdä reissu Pietarsaareen, se kun on nyt Helsinkiä lähempänä hehhe. Jeppis kutsuu ja burgerit!

  1. KIITOS Henje-beibi! <3

   Hhaaa joo, huhu!:D En ollut aiemmin käynyt tuolla asti, Alavus ja Seinäjoki lähinnä tuttuja tuolta suunnalta. Tai siis Tampereelta käsin tuonne suuntaan, hoh.

   Joo, Friends & brgrs oli hyvä! Ei nyt mikään tajunnanräjäyttävä, mutta selkeästi laadukkaampi ja maukkaampi mitä mäkki tai hese tai moni muu paikka joka tarjoaa pakkaseinesburgereita. Kasvishampparin pihvi oli hyvä ja ranut on ehkä parhaita maistamiani ikinä! Niissä oli kuoret <3 __ <3 eli siis todella käymisen arvoinen, jeppis kutsuu!!