Petite Meller, Nao, Florence + The Machine, A$AP Rocky

musiikki
5 kommenttia

Tänään vuorossa neljä hullun hyvää! Älkää ohittako näitä jos musiikkimakumme yhtään täsmäävät:

Florence + The Machine – Delilah

Uutta Florencea vaan pukkaa! Tämäkin ihan tajuton. Odotan uutta levyä kovasti, sillä albumista annetut maistiaiset ovat olleet hiton kovia. Taattua Florencea raikkaalla twistillä. Kantsii kuunnella myös As Far As I Could Get. Uuden albumin nimikin kutkuttaa; How Big, How Blue, How Beautiful.

PETITE MELLER

kuva: x

Petite Meller – Baby Love

Tätä biisiä fiilistelin Lindan kanssa viikonloppuna. Ihana kevätbiisi ja tarttuva tausta – veikkaan että tämä on taas yksi sellainen, jonka soitan nopeasti ihastuspäissäni loppuun.


NAO INHALE EXHALE
kuva: x

Nao – Inhale Exhale

HUhhuh, tässä on mun uusin lemppari. Nao kuulostaa jotenkin etäisesti tutulta; kuin jotain uutta joltain vanhalta tutulta artistilta, mutta ei kuitenkaan. En oo vielä ehtinyt keskittymään albumiin kunnolla, mutta muutamia biisejä olen kuunnellut enemmän ja ihastunut. Suosittelen tutustumaan february 15 nimiseen ep:seen. En kovin usein eksy Pitchforkin sivuille lukemaan arvosteluja, mutta Naon kohdalla eksyin, sillä infoa tästä artistista ei ole helppo löytää. Aika kovaksi on Pitchfork Naon ep:n arvostellut

A$AP Rocky – Everyday ft. Rod Stewart, Miguel, Mark Ronson

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Petite Meller kolisi aika kovaa, saattaa yltää tämän kesän henk.koht. kesäbiisiksi. :)

  2. NAO ON PARAS! Siis molemmat EP:t on iha tuhman hyviä! Ja toi on jännä et noi kaikki biisit toimii hyvi erilasissakin fiiliksissä ja tilanteissa, salilla, pyöräillessä ja töissä… Ah. NAO <3

    1. SIIS JEP!!!! Just tänään meni salimusasta ja nyt kotona fiilistellessä, ai että. Tää on kyllä ihan tajuton! <3___<3 ps. ihana ku kommentoit, ilahduin ku tavallaa "kuuli" pitkästä aikaa susta hoho vaik instassa useemmin mut u kno!!!!