Luonnolliset hajuvedet Acorellelta

kauneus, luonnonkosmetiikka
Jätä kommentti

Sain Acorellelta testiin parit aivan ihanat matkakokoiset roll-on-tuoksut. Nämä tulivat tarpeeseen, sillä kevät on ollut yhtä reissaamista ja messua, jolloin mukaan todella kaipaa jotain raikasta ja piristävää tuoksua, joka ei kuitenkaan paina paljoa ja mahtuu pieneenkin käsilaukkuun. Juuri sellaisia ovat nämä roll-on-parfyymit. Oma suosikkini on Absolu Tiaré, johon ihastuin kunnolla vasta parin päivän nuuhkimisen jälkeen.

Absolu Tiaréssa tuoksuu appelsiini, jasmiini, tiaré-kukka ja vanilja. Kuvauksen perusteella en olisi valkannut tätä nuuhkittavakseni, mutta onneksi satuin saamaan sen yllärinä testiin, sillä se on aivan ihana. Luonnolliset tuoksut eivät pysy iholla älyttömiä aikoja, joten on kätevää että pikkuinen roll-on-tuoksu kulkee helposti mukana. Tästä on tullut ihan mun ykkössuosikki, olen koko ajan lisäilemässä tätä ja harkitsen isomman tuoksun ostamista jahka olen käyttänyt muut tuoksut loppuun. 

Lotus Dream on viileän raikas parfyymi, jota en itselläni nää parfyymikäytössä, mutta isompana, suihkittavana putelina tuo menee mulla huonetuoksuna ja petivaatteiden raikastamiseen. Acorellen sivuilla kerrotaankin, että tuoksu auttaa nukahtamaan; siinä on esimerkiksi laventelia.  Pienen googlailun perusteella en ihan heti hoksannut näitä roll-on-tuoksuja mistään, mutta ainakin Biodellyn valikoimissa on Acorellen tuoksuja. 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.