hei kevät

lifestyle
2 kommenttia

x Nokkossaalistus + ekat raparperit. Tein huippuhyvää raparperimehua jonka joukkoon raastoin valmistusvaiheessa vähän inkivääriäkin, sopi tosi hyvin. Nokkoset ryöppäsin ja pakastin, aion kokeilla nokkospiirakkaa

x Otin mun juoksulenkkarit arkikäyttöön koska noh; en koskaan juokse. Paitsi salilla. Hahahh, oon just sellainen mitä ennen pidin nolona tyyliin ”siis miksi ihmeessä joku tulisi salille juoksemaan matolle kun ulkonakin voi juosta huOH” …. pilkka osuu jne jne

x PYÖRÄILY!! <3 Tosin nyt on kyllä ihan pakko myöntää, etten ehkä enää ostaisi jopoa. Sillä on tajuttoman raskasta polkea ylämäkiä ja vaihteettomuuden ja pienten pyörien takia matkat kestää normaalilla pyörällä poljettuja enemmän. Toisaalta; pohjelihakset saa hyvää reeniä ja minä joudun opettelemaan pitkäjänteisemmäksi ja onhan jopo nyt vaan hieno, yhä edelleen

x Kukkia mamalle 

x Blondi-meitsi iik!

x Uudet kesäkengät. Olen kahtena aiempana vuonna saanut yhteistyön merkeissä Vamokselta tuollaiset supersöpöt espadrillokset, nyt kävin ostamassa uudet täksikin kesäksi. Kiva korvaajaa ballerinoille joita en enää koe omikseni, tuollaiset kivan keveät kengät sekä farkkujen että hameiden kaveriksi. Nahkakärjet 5/5 

x Sugar Helsingin kivoimmat kevätjuhlat ja drinkkikoulu; inkiväärinen gin tonic, ai että. Ennen inhosin gin tonicia, mutta näköjään makuaistini on taas kehittynyt kun ollaan väsäilty tuon tyyppisiä Lindankin kanssa drinkkitupareiden ginijämistä. Ens kerralla inkiväärin kera! Mutta hei mitä, katsokaas mun seuralaisia! Ihan parhaita tyyppejä. 

x Cafe Kokon suolainen kasvispiiras oli ihan tajuttoman hyvää. Harmittaa vähän, että mulla oli niin kiire etten ehtinyt jäädä utelemaan mitä kaikkea siinä on. Olisiko siinä voinut olla maitohorsmaa…? Haluaisin oppia lisää villiyrteistä, nyt hyödynnän vaan nokkosta

x Miten COS:n sovituskopeissa on niin paljon parempi valo kuin missään muissa ketjuliikkeiden?! :-D Hoho. Mulla on päällä semmoinen lyhyehkö paita ja eri matskua oleva musta hame, jotka näyttävät livenä & liikkuessani kivoilta, mutta tälleen kuvassa ne saavat melko tasapaksun vaikutelman aikaiseksi


x JA arvaattekos mitä! Tänään lähden jonnekin, missä en ole koskaan aiemmin käynyt. Jänskää ja superia. Vastassa on rakas tyyppi, joten tästä tulee hyvä seikkailu – sitä voinee seurailla instassa. Heippaa & kivaa viikonloppua! xx

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Oooh, kiitos aava! <3 tuoltapa näyttäis löytyvän helposti infoa, ihanaa! missähän ois kodin lähellä maitohorsmaa, se kiinnostais nyt todenteolla!