VAMOS – uusi kenkäliike Tampereella!

muoti
19 kommenttia

Tutustuin kaverini kautta uuteen tamperelaiseen kenkäliikkeeseen ja pääsin tekemään pientä yhteistyötä heidän kanssaan. Kyseessä on tietysti VAMOS, tuo Hämeenkadulla sijaitseva uusi kenkäputiikki. Tämän postauksen myötä tekin pääsette seikkailemaan VAMOS-liikkeeseen ja tutustumaan heidän kenkävalikoimaansa! Joko te tamperelaisette olette käyneet tsekkaamassa kengät paikan päällä?

vamos kenkäkauppa tampere

Kaikki VAMOS-liikkeessä myytävät kenkämerkit ovat heidän omiaan yhtä lukuunottamatta ja myynnissä ainoastaan heillä. Siitä yhdestä jälleenmyynnissä olevasta kenkämerkistä lisää myöhemmin tässä postauksessa, ette oikeasti arvaa mikä merkki nyt on kyseessä! Jokin sellainen, joka varmasti on monelle tuttu, mutta jota ette ehkä heti osaa yhdistää korkoihin ja kauniisiin väreihin?

Kengät valmistetaan Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa, joten ne ovat laadukkaita ja erityisesti syksyksi on tulossa paljon aitonahkaisia kenkiä. Nyt kesäsesongin aikana myynnissä on paljon kangaskenkiä.

espradilles

tossut vamos

Henkilökohtaiset lempparini, espadrillokset! Mulla oli vastaavanlaiset joskus yläasteella ja kävelin ne silloin parissa kesässä ihan puhki. Nämä kaunokaiset valmistetaan Espanjassa käsityönä. Iloisia uutisia pienijalkaisille – mulla 36 pysyy ongelmitta jalassa, tuo malli on sen verran napakka :-) Sain tämmöiset tossut itselleni, arvaatteko minkä värin valitsin?

kenkäkauppa tampere hämeenkatu

Turkooseista ja vihreistä korkkareista löytyy myöskin kokoa 35! Ihan kaikista malleista ei tätä kokoa ole, mutta Vamoksella pyritään ottamaan tätä kokoa myyntiin aina kun se on mahdollista :-) Kantsii siis pienijalkaisten alkaa  käydä kurkkailemassa kenkiä täältäkin ja kysyä myyjältä mistä malleista tuota kokoa on saatavilla.

SOWHAT made in italy

so what tampere

Hahaa, muistatteko vielä sämpyläskedet ja So Whatin!? :–D No niin minäkin jep, mutta enpä olis uskonut että So Whatia joskus vielä voisin kaivata omaan kenkähyllyyni, mutta niin vain on. Ovat meinaan hippasen erinäköisiä nämä kengät, hihi. Ekan kuvaparin mustat kengät ovat myös So What -merkkiset ja mua hivenen harmittaa, ettei niistä ollut kolmevitosia. :-( Täydelliset kesäkorkkarit! So What on melkoisen legendaarinen merkki ja sen juuret ulottuvatkin vuoteen -86. Melkoista! Hienoa että tämmöisellä merkillä on ollut näin hyvä kyky uusiutua.

vamos tampere

VAMOS tampere

Kauniita ja superkorkeita korkoja! Nuo siniset olisivat superit, mutta vähän pelkään että nuo olisivat platosta huolimatta turhan korkeat minulle :- D

rusettiballerinoja

Rusettiballerinoja! Osasta näistäkin löytyi kolmevitosta ;–) Mahtavaa!

uusi kenkäliike vamos

Jee, oikeankokoiset korkkarit!! Vihreä väri sopii mulle hyvin, en tiedä miksi en oikein osaa käyttää sitä? Ehkä vihreät korkkarit olisivat helppo tapa aloittaa, sopisivat nätisti mustiin mekkoihin.

jelly shoes

Jellyshoes!! <3___<3 Nämä löytyivät tarjouspöydältä jossa myydään halvalla sample-kokoja. Suurin osa siis taisi olla kokoa 37.

shiiny shiiiiny

Hihii, arvasko joku että päädyin kimaltaviin kenkiin? ;–) Nooh, ehkä tämä oli aika helppo!

studded shoes

Niittiloafereita ohkaisella flatformilla
vamos tre

Vamos-kenkäkauppa

Hämeenkatu 17, Tampere

ma-pe 10-19
la 10-16

Ihanaa että Tampereelle tulee lisää pienempiä liikkeitä, jotka eivät kuulu johonkin tiettyyn ketjuun. Vamos avaa jonkin ajan kuluttua verkkokaupankin, eli pian muutkin kuin tamperelaiset pääsevät nauttimaan näistä kengistä. Vinkkailen siitä vaikka sitten kun se ilmestyy! :-) Oletteko te jo ehtineet käydä Vamoksessa?

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Näyttää kivalta!

  Saitko heiltä siis yhteistyökumppanuuden merkeissä ilmaisia kenkiä?:)

  1. Nelli, kuten kirjoitin, sain nuo yhdet tossut kiitokseksi :-) Saan toiset kengät syysmallistosta ja jos ne tulevat näkymään blogissa, mainitsen tietysti että sain ne yhteistyöstä kiitoksena, kuten mainitsin nytkin.

   1. Hei, satutko muistamaan noiden vihreiden kenkien hintaa? Vieläköhän niitä on siellä myynnissä? :)

 2. Oho, tämäpä kiva uutinen. Arvostan kovasti, jos kaikki kengät tosiaan tehdään Euroopassa Aasian sijaan. :)

  Voi skeittikengät. Niin järkyttävät, mutta pakkohan sellaiset oli muiden mukana hankkia.

  1. No älä muuta sano! :-) Siksi minäkin innostuin kovasti, etenkin koska syysmallistossa näytti olevan vaikka mitä ihania nauhakenkiä ja maihareita….

   Hahaa, JEP!:–D mulla tosin ei koskaan ollu so whattei jotka oli kooleimmasta päästä :–(

 3. voih, etin koko kevään valmistujaisiin just tuon tyylisiä korkkareita ku tuossa yhessä kuvassa, mutta en löytäny mistään joten vanhoilla mustilla mentiin:( noh, säästyipä nekin rahat, mutta seuraavalla tampereen reissulla poikkean liikkeessä ehdottomasti! ihanan näköinen valikoima.

  1. Eikää! :-D no nyt tiiät mistä etsit ens kerralla kenkiä, hihii! Olipa kiva että tästä oli tässä mielessä hyötyä :-)

 4. Vitsit, mä taisin ihastua noihin sinisiin platookorkkareihin! Olen omistanut vain yhdet tuollaiset ”remmikorkkarit” ja myynyt nekin eteenpäin, mutta nuo näyttäisivät kyllä kivoilta ja tuo väri on ihana! Pitääpä ehkä käydä edes sovittamassa noita :)

  Onko tuolla muuten minkälainen hintataso?

  1. Hinnat ovat 19-99e. (Joitain näytekappaleita saattaa olla vielä noin 10€) :)

   1. Hihii Anni, niin mäkin!:-D noi on hienot. :-) Ja siis juurikin niinkuin Satu sanoi. Mun nuo tossukat oli alle 30€, mutta nahkaiset ja muuten hienommat kengät on pikkuisen kalliimpia. Alle satasessa tosiaan taisi kaikki pyöriä!

 5. Ida oot ihan uskomaton! Saat aina mut matkaamaan uusiin liikkeisiin ja paikkoihin – tonnekin pitää pian mennä tsekkaamaan noita jelly kenkiä voikun niistä olisi kokoja <3

 6. voi aino maria, ihanasti sanottu! superkiva kuulla että näistä on iloa muillekin!:–) käy ihmeessä kurkkailees, siellä oli myös sellasia jellyjä joiden ”sisäosa” oli pitsiä!:-D

 7. EEeeeii vooooi vitsi kun olisin lukenut tän postauksen eilenä! Kävin nimittäin pyrähtämässä Tampereella……. NO ens kerralla ihan varmasti!:-)IHANIA kenkiä! Kiitos vinkistä. :) Ja ihanasta, ihanasta blogistasi.

 8. Heei, kiitos vinkistä! Miten tälläinen uudenuutukainen ihanuus onkaan livahtanut silmieni ohi! Täytyykin käydä kurkistelemassa mitä liikkeestä löytyy ♥

  1. Ei se ihan hirveän kauaa ole tuossa ollut! Oi mee, luulen että tykkäät noista koroista ja muutamista matalista kengistä ;–)

 9. xdxdxd vamos on espanjaks ”mennään”

  ”andiamo” on italiaks

  mä voisin perustaa kenkäkaupan, jonka nimi on ”vi ska gå”