Yo-kekkereissä

muoti
14 kommenttia

wooden wedge heels

ida365vieraana ylioppilasjuhlissa

outfit ida h

asos heels 35

365 ida

 

Lauantaina juhlittiin suloisinta Ellimaria ja hänen uutta yo-lakkiaan. Huh miten kuuma ja kaunis päivä, vaikka aamullla sateli ja kiharat suoristuivat sen sileän tien kun käveltiin kotoa Tampere-talolle. Iltapäivän paahtavaan kuumuuteen tämä mekko oli oikein hyvä valinta, ilmava ja mikä parasta, ei tarvinnut yhtään varoa mitä söi :—D HAhaha, tärkeä ominaisuus vaatteelle kun tarjolla on kaikkia ihania herkkuja.

Jalassa näätte ekaa kertaa nuo Asoksen puiset kiilakorot, vaikka olen niitä ehtinyt jo kerran pari käyttää ennen tätä – onneksi, eivät hiertäneet yhtään kun jalka oli jo ehtinyt tottua noihin. Jalassa asusteena myös komea mustelma, jonka sain onneksi haalenemaan kun ostin sellaista mustelmien hoitoon tarkoitettua voidetta. Huh millainen tohelo mä olenkaan, aina mustelmia jaloissa ja käsissä, enkä usein muista mistä ne ovat tulleet. Saatan kotona joskus havahtua siihen että kolautan jalkani johonkin, mutta se tilanne saattaa mennä ohi niin nopeasti että seuraavana päivänä mustelmaa ihmetellessäni en enää edes tajua mistä se on tullut. Jos joku muukin on samanlainen koheltaja, suosittelen Trombosol Fortea. Sain oman mustelmani haalenemaan nopeasti tämän avulla, vaikka se juhlissa vielä pikkuisen näkyikin. En minä pienistä mustelmista niin jaksa välittää, mutta kun tämäkin oli lähes nyrkin kokoinen…..

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Uskoisin sulla olleen ihan alusvaatteet kyllä päällä, mutta mekko näyttää mielenkiintoisesti ”läpinäkyvälle” ekassa kuvassa.

  (Noi kengät on aivan ihanat!)

  1. HAhahAHHAh herranen aika, ei mulla noin isot tissit ole!:——DDDD En tiedä mikä heijastuma tuo on, kun mulla tosiaan oli ihan normaalit ja peittävät alusvaatteet…. xd hahahaha posket punasina nyt pohdin pitäiskö tuolle kuvalle tehdä jotain, aikas hämmentävä se on.

   Ja kiitos!! :–)

  2. :Dddddddddddd HAHAHAHAHAHHAA

   no mut, on hieno mekko ja ootpa ihanan raikkaan ja nätin näkönen

 2. Oon kamala koheltaja myös! Diagnosoin itseni, että sairastan ”omien raajojen hahmottamis-häiriötä”, normaalia on omien raajojen kolauttelu joka paikkaan ja bravuurina toimii se, että saatan kävellä ovesta ulos sillä tapaa että toinen olkapää ja lantio jää oven karmin sisäpuolelle. Eli toisinsanoen kävelen hyvin usein ovea päin… :D Onneksi mulle tulee suhteellisen harvoin kolhuista mustelmia!

 3. Herranjumala pakko juosta apteekkiin saman tein!!!!! Itellä on siis ihan sama ongelma noiden mustelmien kanssa ja sain edellisenä launataina käsiin himo isot mustelmat eikä ne mihinkään kadonneet ennen omia lakkiaisia :( no parempi myöhään kuin milloinkaan:)

  1. Hahaha loistavaa!;-D tällä mä juurikin sain häivytettyä mun olkavarresta yhden ison mustelman ennen yo-juhlia :-D

 4. Täällä toinen päin seiniin kävelevä moi! Oot hurrrrjan sulonen :–* Niinku aina!

 5. upea asu! vaikka mekko onkin yksinkertainen niin kengät ja laukku tuo siihen enemmän särmää :)