Täyttävä salaatti pavuilla ja halloumilla

ruoka
19 kommenttia

Ihan tavallisesta salaattipohjasta on oikeasti vaikka mihin. Mun perussalaattipohja sisältää kahta eri salaattia (jotain tummempaa ja jotain rapeaa, esim. tammenlehtisalaattia ja rapsakkaa jääsalaattia, EI jäävuorisalaattia), rucolaa, kirsikkatomaatteja, kurkkua ja avokadoa.

tomskut

perussalaatti

Tähän perussaalaattipohjaan erilaisia lisukkeita lisäilemällä saa aikaiseksi vaikka kuinka monta erilaisa variaatiota! Alla yksi esimerkki, edullista ja nopeaa sekä täyttävää ja herkullista.

pestokidneypavut

halloumi

Kidney-papuja pestoon pyöriteltynä sekä puolikas halloumia paistettuna (kahdelle). Suosittelen luomuhalloumia, törkeän hyvää! Ja siis grillijuustot voitte unohtaa kauppaan, ne eivät ole mitään aidon halloumin rinnalla, vaikka salaattijuustot toisinaan kelpaavatkin fetan korvaajiksi.

salaattiainekset

Salaatin joukkoon vielä kourallinen siemeniä, esim. seesamin ja hampun. Terveellistä ja rouskuvat kivasti hampaissa. Ja nyt kesällä tungen jokaiseen salaattiin myös kevätsipulia, hitsi se on hyvää!

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ihan mielenkiinnosta kysyn että miksi jäävuorisalaatti ehdoton on no-no? :-D

  1. Samaa ihmettelen! Jäävuorisalaatti on mun mielestä maailman parasta salaattia <3

 2. Tuollaisista hyvistä ruokaisista salaateista tulee vaan mieleen Tukholman Hermans – vegebuffetti Södermalmilla. Pakko kokeilla tätä grillauksen yhteydessä, koska en oo oikein ikinä pitäny sellaisista yksinäisistä halloumipaloista….

  1. Nams, ei kuulosta lainkaan huonolta assosiaatiolta! :-D

   Ja höhö, nyt en tajuu – siis halloumihan kuuluu syödä suoraan pannulta, silloin se on taivaallista<333 Jos sen sekoittaa salaatin joukkoon niin se ei maistu niin paljoa, siks usein laitan ne salaatin viereen lautaselle…. hehhee

 3. Heippa! Tää ei nyt kyllä liity tähän sun postaukseen mitenkään, mutta ollaan kaverin kanssa lähdössä pitkäksi viikonlopuksi Tampereelle ja tiedustelisin mitkä ois susta sellasia käymisen arvoisia paikkoja(: esim. ravintoloita, kahviloita, kauppoja ym.
  Kiitos jo ihan hirveästi etukäteen!

 4. Haha jooo ei se grillijuusto!! Pakko oli kuitenki testata, mut se koostumus oli kyl nii kammottava et juu ei… Mieluummin maksan enemmän kunnon halloumista :D

 5. Siis näyttää niiiiiin hyvältä! Pakko kokeilla huomenna! Oon oikeesti maa-il-man laiskin tekemään ruokaa ja kun jonkun hyvän ja helpon reseptin keksin, teen samaa ruokaa kaksi viikkoa putkeen. Esim. en muista milloin olisin tehnyt töihin viimeksi mukaan jotain muuta kun couscous-feta salaattia :–D Se on niin nam! Tosin voisin ottaa haasteen itseäni vastaan ja valmistaa uuden ruokalajin vaikkapa kerran viikossa, niin tulisi toi keittiö mullekin jo tutuksi hahah! Käytitkö jotain papujen kanssa jotakin tiettyä valmista pestokastiketta, vai väänsitkö senkin itse? :–)

  1. HAhaha i knooow!! mä en jumitu muuta ku raaka-aineisiin, mut siis i feel you, on helppo unohtaa että maailmassa on vaik mitä reseptejä joita ei oo testannu. Kuules pesto on ihan vaan pirkan pestoa! se on laiskan pestoloverin valinta ;–)