Vaalea liehutakki

/// muotiTags:

Jestas, jotain muutakin kuin mustaa!? Mun lempparikevättakki on tuo H&M:ltä vuosi sitten saatu pitkä liehutakki, se on ihan mainio! En jotenkin osannut käyttää sitä viime kesänä, mutta alkusyksystä innostuin todenteolla kun hoksasin miten hyvin se sopii juurikin sen kokomustan kanssa. Vaalea takki näyttää raikkaalta juuri mustan kanssa, mutta toimii myös muiden sävyjen kanssa hyvin, eikä luo samanlaista kontrastia mitä esim. musta takki. 

coat – H&M (gifted) · blouse – & Other Stories · leather skirt – 2nd hand
leather bag – & Other Stories · boots – Vagabond

Näin vaaleassa asussa ei kyllä oikeasti ole idamaisin fiilis, mutta tykkäsin tästä silti kovasti. Ihanaa että toi takki tuntuu nykyisin niin omalta, olis kyllä harmittanut jos olisin ehtinyt pistää kiertoon ennen tätä kesää. 

2 kommenttia

  1. Avatar Milla K /// 14/06/2015 / 16:03:36

    Iiiihana asu ja toi tausta!! <3 Missä ootte kuvannu? :)

    Vastaa
  2. Avatar Lalla /// 14/06/2015 / 19:22:39

    tosi hienot kuvat!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.