SIDEWAYS

muoti
5 kommenttia

Veera, Linda ja minä
kuva: Minttu / MAMI GO GO 

No olipahan viikonloppu! Kivoja tyyppejä, uusia ja vanhoja, kutsu häihin, hyvää ruokaa, vähän liikaa kuplivaa, ihana majatalon emäntä, yksi ärsyttävä hippi johon meni totaalisesti hermo bussipysäkillä, valmistujaisjuhlat ja jallua vessassa, Kipon herkullinen leipä, yksi haastattelu ja oudoimmat poseeraukset ikinä. Ja Sideways. Ihan paras, vaikken törmännyt puoliinkaan niistä joihin olisi pitänyt! H2Ö oli viime vuoden paras festari, onkohan Sideways tämän vuoden ykkönen? Odotan silti innolla myös Flow:ta ja H2Ö:tä, ai ettäää. Oli niin kesäfiilis paljain säärin ja kesäyössä seikkaillen.

Ja koska sunnuntain musakorneri unohtui, vinkkaan teille Sideways-löydöstä: Fickle Friends oli söpö. Kuunnelkaa vaikkapa Swim ensi alkuun! 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi mitkä söpökit <3 _____ <3 mulla onH2Ö mielessä joka aamu (enää 39 päivää), siitä tulee parasta kuten viimeks!

    1. MILJUUUU <3 <3 <3 <3 mun on niiiiin ikävä sua!!!!!!!!!!!!!!!!!! (hahahah ihana, lasketko päivii, mäkin alan tästä eteenpäin!!!!!!!)

  2. No siel nyt on näköjään ollut kaikki! Oon peräkkäin avannut kolme blogia, joissa kaikissa meuhkataan Sidewaysista. Varmaan nastat kemut!