Parvekkeella

sisustus
8 kommenttia

Mun parvekkeelle paistaa aurinko iltapäivästä aina siihen hetkeen, kun aurinko laskee. Eli kesäisin saan nauttia auringon lämmöstä iltaisin omalla pikkuparvekkeellani viiniä siemaillen, teetä juoden, kirjaa lukien tai ystävän kanssa höpöttäen. Usein parvekkeella on vielä paljon lämpimämpää, mitä katuja tallatessa; tuuli ei viilennä vaan aurinko saa lämmittää tuon kesäisen lisähuoneen niin lämpimäksi kuin vain voi. Parvekkeella pääsee siis nauttimaan päivästä aavistuksen lämpimämpänä. Usein keitänkin iltaisin ison kupin teetä ja lueskelen lehteä tai kirjaa hetken lämpimässä ilta-auringossa. Näillä keleillä vakiasusteena toimii viltti, mutta aurinko lämmittää silti ihanasti kasvoja. 

Hommasin parvekekalusteet Ikeasta alkukeväästä. Ne ovat varmaan halvimmat mitä on, mutta samalla yhdet niistä harvoista jotka mielestäni näyttävät kivoilta. Kauniit istuintyynyt olen saanut Indiskasta (Indiskalla on muuten nykyisin Suomessakin omat Facebook-sivut!)

Tuo kaunis ruukku Indiskasta sopii nätisti yhteen talvella saamiini kynttilänjalkoihin. Lasinen timantti pöydällä on lahja siskolta, hauskaa miten hyvin se sopii nyt katosta roikkuvaan timanttituikkukuppiin. Roikkuva tuikku on saatu Indiskasta, ruukku samaten, pöydällä oleva lasitimantti Doctor Housen. 

Lämpimimpinä päivinä olen ulkoiluttanut yrttejä, ja kunhan vaan kelit lämpeäisivät, aion pitää niitä tuossa pysyvämmin. Stockalta ostamani vahvat mintut kasvattavat uusia lehtiä taukoamatta – ihanaa, sillä tuore minttu smoothiessa, drinkissä ja mehun seassa on ihanaaa

Kaipaisin parvekkeelle vielä jotain kivoja isoja tyynyjä, jotka voisi heittää lattialle istuintyynyiksi kesäiltoina (itku miten haaveilenkin sellaisista) ja tarpeen vaatiessa pestä vaikka pesukoneessa. Onneksi mulla on tuollainen nätti puulattia, niin ei tarvitse miettiä mitään muovimattoa tms. Jokin iso kasvi parvekkeelle, tai kukat, olisivat ihania nekin, ahhh! Ekaa kertaa elämässäni pääsen nauttimaan parvekkeen tarjoamasta arkiluksuksesta; aiemmissa kodeissani ei ole ollut parveketta. Ai että. 

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. täällä sataa :’–( uskon kuitenkin hyviin keleihin, ja että pääsen taas viettämään kesäni riippumatossa

  1. Plööööö h!!! Täälläkin oli joku kuuro tänään huoh. Mut jep, heinäkuussa viimeistään!!!!

 2. niin nätin näkönen parveke!! ja nyt tekee hirmusesti mieli mennä indiskaan hassaamaan rahojaan!

  1. Kiitos!! ˆ__^ ihanan viihtyisä kyllä. Hihii ja Indiskasta kyllä löytää aina jotain kivaa, siellä on melkoisen ihania juttuja!

 3. hii ihana parveke! haaveilen itsekin!
  Oli mulla tätä pientä huomiotakin ”tärkeämpää” asiaa, oon viimeaikoina huomannut ihan vaan selaavani sun postaukset läpi enkä oikein ole löytänyt mitään kovin ahaa-elämyksiä tarjoavaa luettavaa, katsottavaa. Eikä toki aina täydy ollakaan, mutta olen aina tykännyt sun kirjoituksista ja olisi kiva kuulla sulta vähän ”syvällisempiäkin” mietteitä väilllä :) Silloin haluaa usein mieluusti kommentoidakin kun on kauniin parvekeen huomiointia syvemmälle menevää juttua: fiiliksiä ihmiselämästä, tunteita ja pohdintoja. Ymmärrän ettet varmasti kaikkea tahdo jakaa eikä tarvitsekaan! Mutta varmaan monesta olisi kiva lukea sun fiiliksistä ja odotuksista esim tulevaisuutta kohtaan näin valmistumisen kohdilla. Tämä vaan pienenä toiveena, toivottavasti et pahastu! xx

  1. IHANA kommentti. Kiitos! Tuli jotenkin tosi hyvä mieli; oon nimittäin ihan itsekin huomannut olevani etäinen blogissa. Osittain tuntuu, että oon ollut etäinen pidempään ja ehkä vois jo olla sopiva hetki kertoa miksi. Toisaalta oon myös ollut ihan hiton kiireinen tän kevään ja vasta tää viikko on mun omassa arjessa ”normaali”!!!! Ekaa kertaa viime syksyn jälkeen, yhtään valehtelematta. On ollut aika hektistä jooo….. mutta siitäkin ois kiva kirjoittaa. Pus, kiva että kommentoit, tuli hyvä mieli. :-*