h2ö -festivaali

musiikki
14 kommenttia

H2Ö oli ihan mahtava, kuten ehdinkin jo todeta. Olin tanssahtelemassa ja seikkailemassa lauantaina, joka vissiin olikin loppuunmyyty? Meininki oli rentoa ja välitöntä, jengi ei kyräillyt toisiaan kulmien alta ja ahdistunut siitä kuka kuvataan tällä kertaa Hel looksiin ja kuka ei (Flowssa tämmöiseen toimintaan saattaa törmätä, hohoo)… Ruissalon telakkaranta oli oivallinen paikka suhteellisen pienelle festarille, intiimi ja kaunis. Tuntui että järjestelyt toimivat hyvin, jonotteluihin ei mennyt kauaa aikaa ja ympäri aluetta löytyi tarpeeksi hengailupaikkoja. Hinnatkin oli varsin kohtuulliset – happy joe maksoi vitosen, Flowssa ja Ruississa siitä saisi pulittaa ainakin 7 euroa. 

Illan paras keikka oli ehdottomasti Plutonium74:n keikka. Voi plutskuu, ihan lemppari yläasteelta asti. Ja hitsi mikä meininki keikalla, parista nyrpeästä järjestyksenvalvojasta huolimatta :-D 

kuva: jenna :-* 

Istuskeltiin ja siemailtiin (ei suinkaan kiireessä hörpitty) viiniä ennen alueelle siirtymistä. Vitsit että sää osuikin nappiin! Ja oli muuten nappivalinta vetää jalkaan sandaalien sijaan Vagabondin korolliset nilkkurit (näkyvät mm. tässä asussa). Ihan parhaat kengät, korko ei tunnu missään. 

Veistämössä oli ihanat keinut! :’–) Oispa Tampereellakin joku rakennus jossa on korkeet huoneet ja se täynnä keinuja. Niin siistiä. Veistämö oli muutenkin tosi tunnelmallinen, myöhemmin oleva diskopallokuva on kans sieltä. 

kuva: Jenna 

Uuu mitä kauniita naisia ja kameran takana yksi lisää. Oli superkiva hengailla uusien ihmisten seurassa, kirjekamu-Even ja ystäviensä kanssa. Turku tarjos vaan parastaan jotenkin koko reissun ajan: siistejä tyyppejä, ihana sää, kaunis kaupunki, hyvää ruokaa, hauskat jatkot… Tampere tuntuu ihan megamälsältä taas vaihteeks. :-D 

Double rainbow!!! En eka ees tajunnu että niitä oli kaks, mut onhan tossa takana himmeenä toinen. Taidekuvaaja-iitu vauhdissa. 

Lindu keskittyneenä. Ai hitto mun ottamista kuvista sais hyvän kuvasarjan ku Linda jammailee keikalla ja onnistuin ikuistaan kaikki keskeneräiset ilmeet kameran muistikortille… 

Plutonium74! Oon niin fiiliksissä tästä keikasta vieläkin, ihan paras pitkiin aikoihin. 

Söpöjä seikkailijoita aamuyössä! Ei ekana meinattu löytää oikeeseen paikkaan mutta onneks ei luovutettu, oli hauskaa väsymyksestä huolimatta. 

Summa summarum: toivottavasti h2ö järkätään ens vuonnakin! Ja kiitos ihanille Turku-beibeille seurasta ♥

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Sä oot mollannu Flow’ta jo monessa postauksessa, mut kyl mäkin olisin mielelläni h2ö:n tsekannu. Ei vaan antanu lompakko myöten just Flow’n (liput+majotus) ja kahden kesälomamatkan jälkeen :)

  Mitä tulee Flow’n Happy Joehen, niin kyl se oli tosiaan sen 5 euroo sielläkin ainakin viime vuonna, mut pantti oli sen 2e. Ja se panttisysteemihän on tosi jees!

  1. Hahaaa, ei mulla oo mitään Flowta vastaan, sehän on ihan mahtava, mutta tietyt jutut siinä tietty ärsyttää ja ne puolet tuntu puutuvan h2ö:stä :-) just korkeet hinnat, tietynlainen pinnallisuus ja sellanen.

   Oho, en muistanu et pantti ois 2€? Ruississa oli 0,33l siiderit vissiin just 7€ ja niissä oli vaan euron pantti. Nojoo, ei iso ero, mut tuntui ehkä paikan päällä siltä :-)

 2. Joo ja onhan Flow kallis, ehdottomasti. En mä sillä sano, mut en vaan oo oikein noita negatiivisia puolia nähny kun positiivisia on niin paljon. Etenkin ruoka, aah. Sitä mä venaan nytkin ehkä jopa enemmän kun keikkoja :D

  1. Nojoo, kai mä vaan urputan kun pelkään etten ite pääse, hahha! :–D Ja joo, siellä on kyllä hiton hyvät ruuat. Nauti!! :-)

 3. voi vitsi mua kiinnostaa turku kyllä tosi paljon! en tunne sitä ollenkaan ja kuulemma se on kesäisin niin kaunis :-) kuulin muualtakin että h2ö olis ollu täys nappi, toivottavasti tosiaan järkätään uudestaankin! toi veistämö näyttää ihanalta ja niin näyttää kaikki tytötkin kuvissa ;-*

  1. No viiiitsit jep, suosittelen!! Mullekin turku on vieläkin aika uus ja jännä, mut tykkään kovasti aiiaii. Hihii ihana pajuu :-* ens vuonna sit tuut vaiks megee eiks?!?

  1. Nojoooo, mäki kuulin kavereilta ja ruissisa oli matkan varrella julisteita tms. Ens vuonna!!!

 4. Hah ai mitä, oikeesti Flowssa on ollu jotain kyräilyä siitä, kuka pääsee Hel looksiin? :D Hui.

  1. No onhan siellä aina sellaista jengiä :—-D mut se on ihan ok, ei vaan mitenkään kovin rentoa xd

 5. rohkeesti aattelin kysyä oliko enemmänki fotoja kakolanmäen jatkoilta? ginostaa ^_^

  1. heeeeei! voi itku, ehkä kolme lisää, joista yksi tuollainen samankaltainen mitä tässä ja pari sellaista huonosti rajattua jotka nappasin kun aamu alkoi jo valjeta – niissä näkyy paljon jengiä mutteivät ole valokuvauksellisesti hienoja :D saa ne nähdä jos on utelias, ha!