Yksinkertaista kesäruokaa

/// ruokaTags:

Kesäisin arvostaa mahdollisimman nopeita ja yksinkertaisia ruokia. Pitkän viileän alkukesän jälkeen raikkaat salaatit maistuvat ihan eriltä mitä ennen, etenkin kun tajuaa hyödyntää torien herkut: pienet herkulliset parsakaalit, avomaankurkut, varhaissipulit ja yrtit. Maukas salaatti syntyy tuoreista raaka-aineista ja kylmäsavustetusta lohesta. Kikherneet tekevät annoksesta täyttävämmän ja luomukermaviilikastikekin syntyy helposti tillistä, pippurista, suolasta ja sitruunamehusta. Jos käytätte maitotuotteita, niin testatkaapa huviksenne miten paljon parempaa luomukermaviili on tavalliseen verrattuna. Ah!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.