Yksinkertaista kesäruokaa

ruoka
Jätä kommentti

Kesäisin arvostaa mahdollisimman nopeita ja yksinkertaisia ruokia. Pitkän viileän alkukesän jälkeen raikkaat salaatit maistuvat ihan eriltä mitä ennen, etenkin kun tajuaa hyödyntää torien herkut: pienet herkulliset parsakaalit, avomaankurkut, varhaissipulit ja yrtit. Maukas salaatti syntyy tuoreista raaka-aineista ja kylmäsavustetusta lohesta. Kikherneet tekevät annoksesta täyttävämmän ja luomukermaviilikastikekin syntyy helposti tillistä, pippurista, suolasta ja sitruunamehusta. Jos käytätte maitotuotteita, niin testatkaapa huviksenne miten paljon parempaa luomukermaviili on tavalliseen verrattuna. Ah!

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.