turku/åbo

lifestyle
6 kommenttia

Tuntui kuin olis ollut ulkomailla

Sushi time! Lohta, kampasimpukkaa ja siikaa Karussa

Kirjekaverin luona kylässä – musta on superspessua että mulla on vieläkin kirjeystävä joka on ystävä myös ihan oikeasti, vaikka ollaan tutustuttu alunperin livejournalin ja kirjeiden kautta. Huh miten onnekas olo!

Ihana Miljuri, reissun toinen majoitusvastaava ja paras speed-siiseli

Elämä on viime aikoina heitellyt hassuihin suuntiin ja suunnitelmat tulevaisuuden suhteen ovat muuttuneet aika rajusti, mutta mulle kuuluu hyvää. Takana on kesän kivoin viikonloppu ihanien ystävien kanssa, kesäseikkailu Turussa. H2Ö oli mielettömän kiva – kotikutoisempi, aidompi ja rennompi mitä Flow, mutta silti tyylikäs ja mielenkiintoinen. H2Ö:stä myöhemmin lisää kuvien kera! Oliko kukaan teistä seikkailemassa siellä? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Rajut muutokset kuulostaa pelottavalta… Eihän tässä oo mitään sydänsurujakäyty!?!!

  1. nooo, mähän kirjoitin että mulle kuuluu kaikesta huolimatta hyvää, joten ei tarvii murehtia :-)

 2. H2Ö oli kyllä mieletön. Ajattelin aikoinaan, että Ilmiöstä parempaa festivaalia ei ole mahdollista järjestää. Nyt sama porukka osoitti, että kyllä on.

  1. No OLI! En oo ilmiössä käynyt tai edes pahemmin perehtynyt, joten mahtava kuulla että nyt onnistuttiin näin hyvin!

 3. Vitsi mulla oli muutama muukin kaveri tuolla H2Ö:ssa ja sain kattella viikonlopun kivoja kuvia facebookista. Näytti super kivalta, en tiennyt yhtään mitään mistään tollaisesta, möh! Flow’sta puheen ollen, ootko tänä vuonna tulossa? :—)Voisi taas tulla nykäsee hihasta!

  Ja höh kuulostaa ikävältä nuo rajut muutokset, mutta ihanaa jos silti kuuluu hyvää :–) <3

  1. No eikä!!!! ens vuonna sit, oli meinaan aikas mahtavat festarit. En oikeen tiiä flowsta, en tiiä onks mulla rahaa lähtee kolmeks päiväks ja yks päivä tulee suhteessa nii hiton kalliiks yhyyyy ku lippujen lisäks matkat, majotus ja ruoka ja juoma…. tarvii fiilistellä! Jos en tuu niin sit en oo sinä viikonloppuna ja seuraavasta alkuviikosta koneella/instassa etten tiiä mistä jään paitsi :-D

   Pusuja ihana Henje :-* toivottavasti törmätää pian muuten jos ei flowssa!?