tired, that’s all

lifestyle
8 kommenttia

En sano tätä kerskaillen sillä, että olen kiireinen, mutta kuulkaa: mulla on tänään ollut eka ihka-aito vapaapäivä puoleen vuoteen! On toki ollut vapaita viikonloppuja, mutta ne ovat olleet täynnä ohjelmaa. Ja vapaita iltoja kevään mittaan, mutta silloin takaraivossa on paukuttanut oppari tai jokin muu projekti; tämä torstai on ollut ekaa kertaa kuukausiin tyhjä. Siis täysin suunnittelematon. Hitto miten siistiä! 

Kun on kiireinen, sitä huomaa täyttävänsä kaikki vapaatkin päivät ohjelmalla; toki tosi mieluisella sellaisella, mutta vähissä ovat olleet ne hetket kun olen vain ollut, herännyt ilman herätyskelloa, lukenut kirjoja, ollut itsekseni tai antanut päivän kuljettaa ilman sen kummempia suunnitelmia. Aloitin tämän vapaapäivän jo eilen; kuvailin Riikan kanssa töiden jälkeen ja myöhemmin riensin kaupan kautta kotiin treffaamaan Alisaa. Avattiin yksi lahjaksi saamistani viinipulloista ja nautittiin siitä, että parvekkeella tarkeni ilta-auringossa ilman takkia. Ja päädyinpä vielä extempore-siiderille tapaamaan ystäviä läheiseen pubiin yön jo hämärryttyä. Ai itku miten rakastankaan sitä fiilistä, joka tulee kesäöinä (myös kylminä sellaisina) kotiin pyöräillessä. 

Tänään kävin kukkakaupoilla äidin kanssa ja ostin grillattavat huomisia kotibileitä varten. Oikein old skool -kotibileet juhannuksen kunniaksi, kuinka siistiä. Veikkaan että juhannuksesta tulee mainio, vaikka satais lunta. Äsken tein pizzaa, kokosin työtuolin ja nyt aion jatkaa loppuun kirjan, joka on ollut kesken ihan luvattoman kauan.

Ajattelin tehdä huomenna paljon taikoja ja kantaa tyynyn alle ainakin seitsemän kukkaa ja uneksia sulhasesta – toivottavasti en vahingossa nää unta kenestäkään nolosta tyypistä!!! Oh yes, ihanaa juhannusta! xx 

/ oh land – rainbow

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Olipas tää symppis postaus jotenkin, tai sä oot. Kivaa juhannusta!

  1. Voi ei Piia, kiitos ihana!! <3 toivottavasti sielläkin oli mainio juhannus :-)

 2. Juuri eilen puhuttiin ystävän kanssa tuosta kuinka sitä nykyään tuppaa tekemään vapaistaankin niin hektisiä. Niin totta täälläkin! Enpä ole aikoihin kerennyt tänne blogiinkaan vierailemaan, kun kevät ja kesä on vienyt sinne ja tänne. Nyt selailinkin heti kerralla pitkälle taaksepäin ja kohta myöhästyn junasta :-D

  Rentouttavaa juhannusta, Ida!!

  1. No jep, niinpä!! liikaa ollut hommia varmaan keväällä itse kullakin sitten.

   Ihanaa, kiiitos, juhannus oli mainio – toivottavasti sielläkin!

  1. KIIIITOS ihanainen! <3 toivottavasti oli mainio juhannus, Katri! :-*