Hurvittelemassa

muoti
Jätä kommentti

skirt – 2nd hand, lace top – Asos, sandals – Vagabond, watch – Casio 

Eilisen Särkkis-päivän asu! Maj soitti mulle aamulla ja kertoi tärkeän viime hetken vinkin ”ei sitten mitään kireää hametta, sellaisella ei voi istua laitteissa joissa on se istuin. Eikä ole kovin hääppöistä olla hame korvissa, että pistäpä shortsit tai housut”. NOOOO, mulla on kyllä parit shortsit, mutta ne eivät huvittaneet eilen yhtään eikä myöskään yhdistelmä pitkät housut ja +24 astetta, joten pistin varoituksista huolimatta hameen. Hame pysyi kiitettävästi alhaalla hurjissakin vempaimissa, mitä nyt nousi vain yhden kolmivuotiaan veijarin toimesta, hahaa.

Kirjoittelen tässä mun Särkkis-muistoja ja eilisiä fiiliksiä ylös, mutta koska kivoja kuvia kertyi kasapäin, ajattelin julkaista nämä asukuvat erikseen. Maj nappas nämä mun Olympuksella, käytössä 12mm f 2.0 -laajis. Se olikin oiva valinta huvipuistokuvailuun.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.