Turku-vinkki: herkullinen jazzbrunssi!

matkailu, ruoka
Jätä kommentti

H2ö-lauantai alkoi ihanan kesäisissä merkeissä, joten otettiin fillarit alle ja poljettiin Aula Cafeeseen jazzbrunssille. Olin kuullut tuosta aiemmin, tai tiesin, että turkulaiset ystäväni ovat käyneet jazzbrunsseilla herkuttelemassa ja tykänneet kovasti, joten tiesin odottaa hyvää brunssia. Enkä joutunut pettymään!

Valikoimaa oli runsaasti ja miljöö nätti. Todella hyvä perusbrunssi, jonka tarjonta ei rajoittunut pakastekarjalanpiirakoihin ja vetisiin viinirypäleisiin, kuten monessa muussa paikassa. Tarjolla oli ihanasti maustettua bataattia, artisokkaa, oliiveja, erilaisia hyvin maustettuja salaatteja, punajuurta ja vuohenjuustoa, munakasta, croisantteja, hedelmiä, mysliä, jugurttia, jälkkäreitä, kahvia, mehuja, ja sellaisia ihania tahnoja leivän ja ruokien kaveriksi. Lihansyöjälle noiden lisäksi tietty lihajuttuja. Tuo jälkkärihedelmäsalaatti oli upgreidattu versio tavallisesta, siinä oli joku ihana liemi ja paljon minttua. Ruoka oli maukasta ja hyvin tehtyä, ei mitään puolivalmisteita.

Brunssilla oli hintaa 18€ per naama ja ruokailuaikaa oli 11-15. Me suunnattiin paikalle ennen 12, mikä osoittautui täydelliseksi valinnaksi, sillä puolenpäivän aikaan alkoi tupa täyttyä ja ruokia sai jonotella hetken. Lisätietoja täällä.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.