PÜR Hyvinvointikauppa x Flow festival

hyvinvointi, lifestyle, musiikki, ruoka
11 kommenttia

* Yhteistyössä PÜR Hyvinvointikauppa

Hei tyypit, onko PÜR Hyvinvointikauppa teille tuttu juttu? Urho Kekkosen kadulla sijaitseva nätti putiikki on erikoistunut nimensä mukaisesti hyvinvointiin niin ravinnon, homeopatian kuin kosmetiikankin osalta. Ja arvaatteko mikä parasta? PÜR tulee Flow festivaleille!

Jos aivan tarkkoja ollaan, niin Flowsta tulee siis löytymään PÜR Raakabaari, joka tarjoaa ihanan raikkaita ja terveellisiä festariherkkuja, mm. raakakakkua ja smoothieita. Kaikki tuotteet ovat maidottomia, sokerittomia ja gluteenittomia, joten jos kaipaa Flow-päiviinsä jotain raikasta, terveellistä ja sopivasti täyttävää herkkua, niin suuntaa PÜR:n festarikojulle.

 

PÜR:n konsepti on mulle entuudestaan tuttu, mutta en ollut aiemmin päässyt testaamaan PÜR:n herkkuja; Hyvinvointikaupan takaosasta löytyy ihana PÜR BAR josta saa smoothieita, kahveja, teetä, matcha lattea ja raakakakkua. Voitte arvata, että olin innoissani kun sain kutsun tulla maistelemaan heidän herkkujaan.

Flowssa PÜR Raakabaari tulee tarjoamaan rentouttavaa lakusmoothieta, virkistävää marjasmoothieta ja viher- eli darrasmoothieta. Lisäksi tarjolla on raakakakkuja, jotka on makeutettu kotimaisella ksylitolilla. Makuvaihtoehtoina mustikka ja suklaa. Aiaii, niin herkullisia juttuja! PÜR on Flow:n ensimmäinen terveysruokakonsepti – erittäin tervetullut lisä muiden laadukkaiden ruokakojujen joukkoon.

No mites ne smoothiet? Ihan törkeän hyviä! Tuo lakusmoothie oli ihan täydellinen yllättäjä, ai että mitä herkkua. Suosittelen sellaiseen makeannälkään, jolloin haluaa pysyä erossa sokerista mutta haluaa jotain oikeasti makeaa. Tämä toimii! Vihersmoothiet on mulle vakkarivälipaloja, joten tykkäsin PÜR:n versiostakin kovasti. Suklaaraakakakku oli aivan superhyvää (ja täyttävää). Mustikkaraakakakku kuulostaa ihanalta, en oo tainnut aiemmin maistaa mustikkaista raakaherkkua. Sitä tarvii päästä maistamaan Flowssa.

Erilaisten terveyskauppojen kirjo on nykyisin laaja ja muihin verrattuna PÜR erottuu mielestäni edukseen asiantuntijoilla sekä raikkaalla ja nykyaikaisella ilmeellä. Hyvinvointikaupassa on aina paikan päällä homeopaatti, kosmetologi ja ravintoneuvoja, joten apua saa alan ammattilaiselta, eikä tarvitse tyytyä arvailuihin. Yllätyin siitä, miten kattava valikoima luonnonkosmetiikkaa PÜR:sta löytyykään. Monia omia lemppareita löytyy hyllystä, mm. Nafhaa, Zuiita (! multa on usein kysytty mistä Zuiita saa Helsingistä, niin ainakin PÜR:sta!), Mia Höytöä, Madaraa, Weledaa, Kure Bazaaria, Hurraw:ta…

Kuvailin teille vähän tarjontaa ja huomasin yhden sarjan, johon olin aiemmin törmännyt vain Instagramissa:

Nimittäin tämän Boho Green Revolution sarjan! Boho on todella edullinen luonnonkosmetiikkasarja, jossa on keskitytty tekemään toimiva tuotteita ilman sen ihmeellisempiä krumeluureja. Esim. nuo esillepanohyllyt on tehty kevyestä ja edullisesta pahvista, jolloin markkinointimateriaaleissa säästetään huomattavasti – ja se näkyy kuluttajalle edullisessa hinnassa. Noilla kynsilakoilla taisi olla hintaa 5,90€, huh! Sarjasta löytyy kattava valikoima värikosmetiikkaa ja hinnat ovat todella edullisia. Näitä pitäisi itsekin testata joku kerta, koska edullinen luonnonkosmetiikka on erittäin tervetullutta kalliimpien sarjojen rinnalle :-) Onko kukaan teistä ehtinyt testata, kokemukset laadusta kiinnostais?

Flowssa törmäillään, tanssitaan ja herkutellaan? :-*

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ompa kyllä edullinen kynsilakka! Onkohan se yhtä luonnollinen kuin Kure Bazaarin lakat?

  1. OHohoo, selailen Bohon esitettä ja tän mukaan lakat on joko 7 FREE tai 8 FREE, eli siis luonnollisempia mitä Kure Bazaarit?! :D Vegaanisia myös yhtä sävyä lukuunottamatta.

   7 FREE = ei formadelhydiä, tolueenia, dibutyylia, ftalaattejaa, formadelhydihartsia, parabeeneja, ksyleenia tai kamferia. 8Freessä noiden lisäks että ei hartsia. Huh! Aika hyvä.

 2. Nam, tota lakusmoothieta pitää ehdottomasti käydä testaamassa Flown aikana, kuulostaa niin hyvältä! Ootko menossa koko viikonlopuksi festaroimaan? :–)

  1. SUOSITTELEN! Ihan sairaan hyvää ja makeaa jos tykkää lakusta :D joo, koko viikonloppu!

 3. Okei! Itellä la-su lippu, ehkäpä tällä kertaa törmäämme :–D

 4. Ekaks: Flow on ihan kohta mitä apua jeeeee!!!

  Ja nyt ku toi on pois alta, nii muihin juttuihin.. Voin niin kuvitella et jossain kohtaa viikonloppuu alkaa jotkut raikkaat smoothiet kiinnostaa, et pitää painaa tää mieleen! Toi suklaakakku näyttää kans tosi hyvältä.

  Mut musasta viel sen verran, et miten innoissas oot Florencesta??! Se on mulle koko viikonlopun ykkönen, en malta oottaa-aa! Hehee.

  1. JEEEE ÄLÄ!! ! ! ! !! !

   Suosittelen püria sydämestäni, harmittaa suorastaan ettei Tampereelta löydy pöh.
   Mut hei, Florencea odotan todella kovaa! En oo koskaan nähny sitä livenä aiemmin!! Mut ootan eniten vaan sitä flow-fiilistä aiaiiaiaiaii <3 ___ <3 !!! oispa yhtä lämmin mitä nyt ens viikonloppunakin!!

   1. Joo mullaki eka Florence-kokemus, tätä on odotettu..!! Ainaki nyt lupailee suht lepposaa säätä, jeee =))