Paljain säärin

muoti
3 kommenttia

Täydelliset kelit paljaille säärille ja aavistuksen paksummalle yläosalle; kombo, josta Suomessa saa usein vain haaveilla.

Olen nauttinut näistä lämpöisistä päivistä ihan hulluna. Olen istuskellut illat parvekkeella lukemassa (kohta pukkaa kirjasuositusta siis!) ja nauttimassa ilta-auringosta. Päivät olen ollut toimistohommissa – syksyn saapumisen huomaa parhaiten siitä, että kalenteri ja sähköposti alkavat täyttyä.

Kumpa nämä ihanat kelit jatkuisivat ensi viikolle saakka, en keksi parempaa tapaa siirtyä kesästä syksyyn kuin tanssahdellen Flow:ssa lämpiminä iltoina. Flowhun liittyen eräs mainio suositus luvassa huomenna, mutta nyt eilistä asua:

coat – h&m (gifted), top – Asos, leather skirt – 2nd hand, sneakers – Reebok, earrings – Poola Kataryna

Viihdyin tuossa asussa oikein hyvin. Näköjään mun ”kesäpukeutuminen” on ainakin astetta värikkäämpää talveen verrattuna. Vaalean pitkän takin kanssa kokomusta näyttää freesiltä. Ja tuo kynsilakka, se raikastaa minkä tahansa asun!

Hipsin eilen kesken etäduunipäivän antamaan haastattelua yhtä lehtijuttua varten. Siinä on mun lisäksi kolme tuttua bloggaajaa kertomassa bloggaamisesta työnä ja kaikista siihen liittyvistä sivujuonteista. Jännää nähdä valmis teksti myöhemmin ja lukea, mitä bloggaajakolleegat ovat pohtineet aiheesta. Kommenttiboksiinkin on tullut kyselyitä siitä, mitä mä nyt valmistumisen jälkeen teen. Siitä ja käydystä koulusta riittäisi kyllä enemmänkin kerrottavaa, en vain oikein osaa aloittaa. Onko teillä siis mielessä tiettyjä juttuja, joita haluaisitte tietää vaikkapa Proakatemiasta? Kasaan kyllä tässä syksyn aikana postausta yrittäjänä toimimisesta ja omista kuvioistani. :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. jep jep esim lookbook ja street style -blogit on täynnä villapaita, minihame ja paljaat sääret -kamaa! miten mulle tuli karmee deja vu. oon varmasti sanonu aikasemminkin tästä asiasta sun blogissa =–DD

  mutta, ihana asu n_n törmäsin siniseen pitkään takkiin aleissa ja oon siitä lähtien ollut ihastunut. toinen on työn alla, kankaat ja kaavat on hommattu. kunhan nyt saisin vain aloitettua.

  kerro ihmeessä koulusta ja yrittäjyydestä!

  1. HAHAA, joo, oot aiemminkin sanonut että jostain jutusta on tullu deja vu mun blogissa, haa! Ootko keksiny mistä?

   MUT JEP, tota yhdistelmää on aina kaikki lookbookit täynnä ja täällä se on yleensä mahdoton. Näinä parina otollisena päivänä täytyy vielä fiilistellä.

   Oiii, mahtavaa!! Mä innostuin ompelemisesta kun sain kavennettua ja lyhennettyä yhden haalarin, mutta sit ku menin etsiin kangasta toppiin ja kaftaaniin niin huooh mitään nättiä ei löytyny. Just!

   Ja jooo!!