Löytöjä Tampereen putiikeista

/// kauneus, luonnonkosmetiikka, muotiTags: , ,

Olen tehnyt pari kivaa löytöä tällä viikolla. Uusi ihana oranssinpunainen Kure Bazaarin kynsilakka Keidas by Lumosta ja nahkaiset sandaalit sisäkengiksi töihin, jes!

Tein joskus reilu kaksi vuotta sitten itselleni säännön, että saan ostaa uutena vain luonnonmukaista kosmetiikkaa, mutta vanhat synteettiset meikit ja ihonhoitotuotteet saisi tietty käyttää pois. Aika nopeasti oma päivittäin käytössä oleva kosmetiikkarepertuaari vaihtui luonnolliseksi, mutta mulla on vielä kasapäin tavallisia kynsilakkoja käytössäni. Vaikka Kure Bazaarin 18€ hinta kirpaisee, tuntuu kivalta ostaa mieluummin yksi hyvä lakka kerran kahdessa vuodessa kuin monta huonompaa samalla rahalla. Mulla on pari muutakin KB-lakkaa ja ne ovat vieläkin, vuoden avaamisen jälkeen, täysin käyttökelpoisia.

Kure Bazaar ”Juicy” – Keidas by Lumo
nahkaiset sandaalit – Inuovo / Duetto

Sandaalit löytyivät Duetosta, jossa olen aiemmin käynyt lähinnä äidin seurana. Onneksi nyt tuli käväistyä, sillä nuo kengät ovat täydelliset työkengiksi toimistolle! Olivat puoleen hintaan ja kerrankin alesta löytyi kolmevitoset :D Tuo koko tuntuu olevan niin suosittu, että ne myydään lähes poikkeuksetta loppuun täysihintaisina. Jee!

2 kommenttia

  1. Paljain säärin | 365 days with Ida /// 05/08/2015 / 19:13:30

    […] talveen verrattuna. Vaalean pitkän takin kanssa kokomusta näyttää freesiltä. Ja tuo kynsilakka, se raikastaa minkä tahansa […]

    Vastaa
  2. Jolie alekoodi | 365 days with Ida /// 01/11/2018 / 07:02:02

    […] on täydellinen kirkkaanpunainen, oikea klassikko. Oon käyttänyt monta vuotta kesäisin sävyä Juicy, Love on ihana talviversio. Scandal on suosikkisyyssävyni Kure Bazaarin tummemmista kynsilakoista […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.